مرور دوره 50, شماره 2 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 69
| موضوع |
|---|
| Pyrus communis L [1] |
| Vitis vinifera [1] |
| ارزیابی حسی [1] |
| اندامزایی [1] |
| انیسون [1] |
| آنزیمهای آنتی اکسیدانی [1] |
| آنزیمهای آنتیاکسیدان [1] |
| بازده اسانس [1] |
| بنزیل آدنین [1] |
| بیدانگی [1] |
| تجزیه خوشهای [1] |
| ترکیبات فنلی [1] |
| تنش [2] |
| تنش اکسیداتیو [1] |
| تنظیمکننده رشد گیاهی [1] |
| توفوردی [1] |
| درصد اسانس [1] |
| درصد تشکیل میوه [1] |
| رافلمون [1] |
| رقم آمیگدالولیا [1] |



