مرور دوره 16, شماره 3 بر اساس موضوع "بتاکاروتن"

  • مطالعه برخی ویژگی‌های فیتوشیمیایی و مورفولوژی میوه نسترن کوهی در شمال ایران 

    سعیدی, کرامت اله؛ سفیدکن, فاطمه؛ بابایی, علیرضا (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2014-10-23)
    نسترن کوهی از گیاهان دارویی ارزشمند تیرة رزاسه و میوة آن برای دستگاه گوارش مفید است و به صورت غذا و چای استفاده می‌شود. این تحقیق به منظور بررسی برخی صفات فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی میوة نسترن کوهی در ده رویشگاه ...