تاثیر غلظت های مختلف پروتئین هیدرولیز شده ماهی ساردین و ضایعات کشتارگاهی طیور بر سطح باکتری های روده و بقا در لاروهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با آئروموناس سالمونیسیدا
(ندگان)پدیدآور
طاهری, علیعابدیان کناری, عبدالمحمدمعتمدزادگان, علیحبیبی رضایی, مهراناوجی فرد, امیننوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیشماره نشریه
140تاریخ نشر
2013-05-221392-03-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی - واحد علوم و تحقیقات تهرانسازمان پدید آورنده
..
.
.
.




