• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پاتوبیولوژی مقایسه ای
    • دوره 8, شماره 1(پیاپی 32)
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پاتوبیولوژی مقایسه ای
    • دوره 8, شماره 1(پیاپی 32)
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    ارزیابی اثر پروبیوتیک ها در پیشگیری از مسمومیت های باکتریایی غذایی در سگ

    (ندگان)پدیدآور
    ترکان, سامشیرانی, داریوشرحیمی, ابراهیمقمی, کیوان
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    179.2کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات پروبیوتیکها در پیشگیری از مسمومی تهایغذایی و اسهالهای باکتریایی در سگ، انجام شد. 15 قلاده سگ نر نژاد گله ایرانیما بین 1تا 2سال و وزن بین 20 تا 25 کیلوگرم انتخاب و پس از اطمینان ازسلامت آنها، به طور تصادفی ساده، به 3گروه، شامل 1گروه شاهد و 2گروه تیمار،تقسیم بندی شدند؛ که به ترتیب با غذای سالم، غذای مسموم با پروبیوتیک (پریمالاکkgfood و10 9gr )و غذای مسموم، تغذیه شدند. علاوه بر بررسی علائم عمومی، از روز دوم به مدت 5روز نمونه های مدفوع هر سگ با فاصله 12 ساعتاخذ، و از نظر تعداد کلی میکروبهای هوازی، مورد آزمایش قرارگرفتند.تعداد کلی میکروارگانیسم های هوازی موجود در هر گرم مدفوع،روز اول  105 *73/4 در گروه شاهد  77/6*105 در گروه تیمار اول و 105 * 80/1 در گروه تیمار 2، برآورد شد. به تدریج تعداد میکروارگانیسم های هوازی مدفوع در گروهتیمار 1 کاهش و در روز 6طرح به 105 *36/1 باکتری در هر گرم مدفوع رسید، که اختلاف معنی داری را نسبت به روز اول طرح نشان می دهد. این تعداد در گروه تیمار 2، به تدریج افزایش و به 105 *172/5 باکتری در هر گرم مدفوع در روز آخر رسید که اختلاف معنی داری را نسبت به روز اول نشان می دهد. دیگر علائم وتغییرات در روز 5 و 6طرح، تشدید گردید.نتایج نشان داد که پروبیوتیک ها، نقش مؤثری در کاهش اختلالات دستگاه، گوارش بازی می کنند به نحوی که اضافه نمودن آن به جیره غذایی گروه تیمار 1وقوع مسمومیت غذایی را در این گروه به طور قابل ملاحظه ای کاهش داد.   
    کلید واژگان
    پروبیوتیک
    مسمومیت باکتریای
    تغذیه

    شماره نشریه
    132
    تاریخ نشر
    2011-05-22
    1390-03-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی - واحد علوم و تحقیقات تهران
    سازمان پدید آورنده
    ندارد
    ندارد
    ندارد
    ندارد

    شاپا
    2228-5962
    URI
    http://jcp.srbiau.ac.ir/article_5530.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/464035

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب