| dc.contributor.author | آبادی, محمود نیلی احمد | fa_IR |
| dc.contributor.author | کاسگری, داود محمد تبار | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-01T20:09:23Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-10-22T20:09:24Z | |
| dc.date.available | 1399-08-01T20:09:23Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-10-22T20:09:24Z | |
| dc.date.issued | 1997-11-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1376-09-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | آبادی, محمود نیلی احمد, کاسگری, داود محمد تبار. (1376). تاثیر عملیات حرارتی آستمپرینگ و بازپخت بر ریز ساختار و خواص مکانیکی چدن نشکن wt 5/0%منگنز. نشریه دانشکده فنی, 30(2) | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 0803-1026 | |
| dc.identifier.uri | https://jfe.ut.ac.ir/article_13389.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/460990 | |
| dc.description.abstract | در این پژوهش تاثیر دما و زمان آستمپرینگ و بازپخت بر خواص مکانیکی و ریز ساختار چدن نشکن آستمپر (ADI) مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور نمونه های ضربه از چدن نشکن Mn % wt5/0 تهیه و در دماهای 315,275 و 350 در مدت زمانهای 1 تا 240 دقیقه آستمپر شدند. سپس عملیات بازپخت نمونه های ADI با خواص مکانیکی بهینه در دماهای 350 و 500 در مدت زمانهای مختلف صورت گرفت. جهت بررسی تغییرات ریز ساختاری از میکروسکوپهای نوری و الکترونی روبشی (SEM) استفاده گردید.
نتایج حاصل از آزمایشها نشان می دهد که بیشترین مقاومت به ضربه در دمای آستمپرینگ 350 و در مدت زمان 90 دقیقه حاصل می شود, و با افزایش تعداد گرافیتهای کروی در واحد سطح, مقاومت به ضربه افزایش می یابد. علاوه بر این نتایج نشان می دهند که بازپخت در دماهای 350 و 500 موجب کاهش انرژی ضربه میگردد و این کاهش با بازپخت در دمای 500 بیشتر میشود که جهت جلوگیری از افت بیشتر خواص مکانیکی , مدت زمان نگهداری نمونه در دمای بالا با توجه به میزان دما, بایستی کنترل شود. | fa_IR |
| dc.format.extent | 1015 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشکده فنی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | نشریه دانشکده فنی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | University College of Engineering | en_US |
| dc.title | تاثیر عملیات حرارتی آستمپرینگ و بازپخت بر ریز ساختار و خواص مکانیکی چدن نشکن wt 5/0%منگنز | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.citation.volume | 30 | |
| dc.citation.issue | 2 | |