• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نشریه دانشکده فنی
    • دوره 30, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نشریه دانشکده فنی
    • دوره 30, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تاثیر عملیات حرارتی آستمپرینگ و بازپخت بر ریز ساختار و خواص مکانیکی چدن نشکن wt 5/0%منگنز

    (ندگان)پدیدآور
    آبادی, محمود نیلی احمدکاسگری, داود محمد تبار
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1015.کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این پژوهش تاثیر دما و زمان آستمپرینگ و بازپخت بر خواص مکانیکی و ریز ساختار چدن نشکن آستمپر (ADI) مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور نمونه های ضربه از چدن نشکن Mn % wt5/0 تهیه و در دماهای 315,275 و 350 در مدت زمانهای 1 تا 240 دقیقه آستمپر شدند. سپس عملیات بازپخت نمونه های ADI با خواص مکانیکی بهینه در دماهای 350 و 500 در مدت زمانهای مختلف صورت گرفت. جهت بررسی تغییرات ریز ساختاری از میکروسکوپهای نوری و الکترونی روبشی (SEM) استفاده گردید. نتایج حاصل از آزمایشها نشان می دهد که بیشترین مقاومت به ضربه در دمای آستمپرینگ 350 و در مدت زمان 90 دقیقه حاصل می شود, و با افزایش تعداد گرافیتهای کروی در واحد سطح, مقاومت به ضربه افزایش می یابد. علاوه بر این نتایج نشان می دهند که بازپخت در دماهای 350 و 500 موجب کاهش انرژی ضربه میگردد و این کاهش با بازپخت در دمای 500 بیشتر میشود که جهت جلوگیری از افت بیشتر خواص مکانیکی , مدت زمان نگهداری نمونه در دمای بالا با توجه به میزان دما, بایستی کنترل شود.

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    1997-11-22
    1376-09-01
    ناشر
    دانشکده فنی

    شاپا
    0803-1026
    URI
    https://jfe.ut.ac.ir/article_13389.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/460990

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب