• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Iranian Journal of Fisheries Sciences
    • Volume 18, Issue 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Iranian Journal of Fisheries Sciences
    • Volume 18, Issue 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Chemical compositions, volatile compounds and sensory property of salted shrimp paste (Kapi) produced from Acetes vulgaris and Macrobrachium lanchesteri

    (ندگان)پدیدآور
    Pongsetkul, JaksumaBenjakul, SoottawatSumpavapol, PunnaneeVongkamjan, KitiyaOsako, Kazufumi
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    511.9کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Research Paper
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    Chemical compositions, volatile compounds and sensory property of Kapi produced from two shrimp species, Acetes vulgaris and Macrobrachium lanchesteri, were comparatively determined. Kapi produced from M. lanchesteri (KM) had the higher protein content but lower fat content, compared with that from A. vulgaris (KA) (p
    کلید واژگان
    Acetes vulgaris
    Macrobrachium lanchesteri
    Kapi
    volatile compounds
    sensory properties

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2019-10-01
    1398-07-09
    ناشر
    Agricultural Research,Education and Extension Organization
    سازمان پدید آورنده
    Prince of Songkla University
    Prince of Songkla University
    Prince of Songkla University
    Prince of Songkla University
    Tokyo University of Marine Science and Technology

    شاپا
    1562-2916
    2322-5696
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/ijfs.2019.118094
    https://jifro.areeo.ac.ir/article_118094.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/4536

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب