الگوی تغییرات تئافلاوین در چای سیاه ایران - ارزیابی روشهای سنتی و CTC در پیچشدهی برگهای چای
(ندگان)پدیدآور
حافظی, مسعودوهابزاده, فرزانهناصرنژاد, بهراممفرح, الهامفلاح, نرگسنوع مدرک
Textپژوهشی
زبان مدرک
فارسیشماره نشریه
32تاریخ نشر
2005-12-221384-10-01
ناشر
دانشگاه صنعتی شریفSharif University of Technology
سازمان پدید آورنده
دانشکدهی مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیردانشکدهی مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشکدهی مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشکدهی مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشکدهی مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
شاپا
2676-47682676-4776




