• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • International Journal of Agricultural Science and Research
    • Volume 1, Issue 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • International Journal of Agricultural Science and Research
    • Volume 1, Issue 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Effect of Different Somatic Cell Levels on Nitrogen Components of Yoghurt Milk and Probiotic Set Yoghurt During Storage Life

    (ندگان)پدیدآور
    Bavaria, A.Ezzatpanah, H.Aminafshar, M.Mohammadifar, M. A.
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    948.9کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    Nitrogen components of yoghurt milk samples and resulting probiotic set yoghurt weredetermined. Analyses included total nitrogen (TN), non-casein nitrogen (NCN), non-proteinnitrogen (NPN), casein nitrogen (CN) and proteolysis index (PI). Yoghurt samples wereanalyzed 1, 7, 14 and 21days after production and storage at 5±1°C. TN, CN and PI contentsof yoghurt milk samples with high Somatic Cell SC level were lower than yoghurt milk withlow SC (pof SC level, however differences between low and medium milk samples were notsignificant. During storage life, TN and CN contents of all yoghurt samples decreasedsignificantly. NCN and NPN concentrations of probiotic yoghurt samples increased (pafter 21 days. It was concluded that SC level elevation in milk decreased casein as apercentage of true protein in the resulting probiotic yoghurt throughout storage for 21 days
    کلید واژگان
    Nitrogen Components
    Probiotic Set Yoghurt
    Proteolysis
    Somatic Cell (SC) Level
    Storage Life
    Yoghurt Milk

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2010-12-01
    1389-09-10
    سازمان پدید آورنده
    nadarad
    nadarad
    nadarad
    nadarad

    URI
    http://ijasr.srbiau.ac.ir/article_1036.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/45004

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب