• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)
    • دوره 60, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)
    • دوره 60, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تعیین حداقل علظت ممانعت کننده (MIC) اسانس گیاه آویشن شیرازی روی باکتری‌های استافیلوکوکوس آرئوس، استرپتوکوکوس آگالاکتیه و اشریشیاکلی

    (ندگان)پدیدآور
    صالحی, دکتر تقی زهراییوجگانی, دکتر مهدیبیات, دکتر منصورترشیزی, دکتر حسنآخوندزاده, افشین
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    372.8کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف : تحقیق در مورد جایگزینی دارویی مناسب، موثر و با صرفه اقتصادی به جای داروهای متداول در درمان بیماری ورم پستان. طرح: میدانی و آزمایشگاهی . مواد و روش کار: در این مطالعه تعداد چهل نمونه شیر از گاوهای مبتلا به ورم پستان متعلق به یکی از دامداری‌های اطراف تهران اخذ شد و بر روی محیط‌های مناسب از جمله ژلوز خوندارومک کانگی کشت گردید. با آزمایشات بیوشیمیایی نظیر اکسیداز ، کاتالاز، تخمیر قندها و اندل باکتری‌های جدا شده شناسایی و سپس با استفاده از آنتی سرمهای پلی والان و منو والان سروتیپ بعضی از آنها مشخص گردید. در مرحله بعد حداقل غلظت ممانعت کننده (MIC) اسانس آویشن شیرازی روی استافیلوکوکوس آرئوس، استرپتوکوکوس آگالاکتیه و اشریشیاکلی جدا شده در مرحله اول تحقیق تعیین گردید. نتایج : استرپتوکوکوس آگالاکتیه، استافیلوکوکوس آرئوس و اشریشیاکلی به ترتیب از شش بیست و یک و پنج نمونه شیر گاوهای مبتلا به ورم پستان جدا گردید. در مقایسه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر روی باکتری‌های فوق با سویه‌های استاندارد مشخص گردید که MIC اسانس آویشن شیرازی در باکتری‌های جدا شده بین 5/1 تا 4 برابر بیشتر از سویه‌های استاندارد است. نتیجه‌گیری : بر اساس نتایج به دست آمده از این تحقیق اسانس آویشن شیرازی دارای تاثیر ضد باکتریایی مناسبی بر روی باکتری‌ها جدا شده از ورم پستان بویژه استرپتوکوکوس آگالاکتیه و استافیلوکوکوس آرئوس است.
    کلید واژگان
    استافیلوکوکوس آرئوس
    استرپتوکوکوس آگالاکتیه
    اشریشیاکلی
    آویشن شیرازی
    حداقل غلظت ممانعت کننده از رشد (MIC)

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2005-07-23
    1384-05-01
    ناشر
    دانشگاه تهران
    دانشگاه تهران

    شاپا
    2008-2525
    2251-6190
    URI
    https://jvr.ut.ac.ir/article_17366.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/449306

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب