مطالعه و مدلسازی مرحله رشد تأخیری سالمونلاتیفی موریم متأثر از عوامل رشد انتخابی
(ندگان)پدیدآور
آخوندزاده, دکتر افشینرضویلر, دکتر ودودنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
در یک مطالعه چند فاکتوری ، اثرات مقادیر مختلف PH (5 تا 4/7) ، غلظتهای مختلف نمک طعام (5/0 تا 3 درصد) ، سوربات پتاسیم(صفر تا 3/0 درصد) و حرارت نگهداری (15 تا 35 درجه سانتی گراد) بر روی زمان رشد تأخیری (Lagtime) سالمونلاتیفی موریم(Salmonella typhimurium) در محیط مدل برات (Brain Heart Infusion) مورد بررسی وارزیابی قرار گرفت. مدت زمان رشد تأخیری سالمونلاتیفی موریم به طور معنی داری تحت تأثیر مقادیر عوامل رسوبات پتاسیم ، PH و درجه حرارت نگهداری قرار گرفت.(002P
کلید واژگان
رشد تأخیریسالمونلاتیفی موریم
فاکتورهای رشد
مدلسازی
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2000-07-221379-05-01
ناشر
دانشگاه تهراندانشگاه تهران
شاپا
2008-25252251-6190




