• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)
    • دوره 61, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)
    • دوره 61, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر افزودن منابع مختلف چربی به جیره گشتن افزیی بر تولید مثل میشهای زندی

    (ندگان)پدیدآور
    پناه, حسن صادقیشحنه, دکتر احمد زارعنیکخواه, دکتر علینسلجی, دکتر امیر نیاسری
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    515.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف:مطالعه اثر افزودن چربی از منابع متفاوت به جیره گشتن افزایی برنرخ تخمکگذاری و بازده تولید مثل میش ها ی زندی طرح: بلوک کامل تصادفی (وزن بدن به عنوان بلوک) روش: تقسیم میشها به چهارگروه آزمایشی بر اساس جیره غذایی ‘ جیره ها عبارت بودند از : 1- جیره بدون چربی مکمل2- جیره حاوی 5/4 درصد نمکهای کلسیمی اسیدهای چرب از منشاء روغن سویا4- جیره حاوی 25/2 درصد نمک های کلسیمی اسیدهای چرب از منشاء روغن سویا . لاپاراسکوپی در مرحله دی استروس وشمارش جسم زردها (به عنوان شاخص نرخ تخمکگذاری) و فولیکولهای درت تر از 3 میلیمتر روی هر دو تخمدان . ثبت تعداد‘ جنس و وزن تولد بره ها درهنگام زایمان تجزیه وتحلیل آماری : تجزیه واریانس داده ها با استفاده از نرم افزار SAS و بارویه GLM نتایج: نرخ تخمکگذاری در گروه 3 به طور معنی داری بیشتر از سایر گروه ها بود. مجموع فولیکولهای درشت تر از 3 میلیمتر روی دو تخمدان درگروه 2 به طور معنی داری کمتر از سایر گروه ها بود. نرخ آبستنی در اولین فحلی ‘ مجموع دو ومجموع سه فحلی اول پس از قوچ اندازی درگروه 3 نسبت به گروههای دیگر به طور معنی داری بیشتر بود. همچنین نرخ آبستنی در اولین فحلی و مجموع دوفحلی اول پس از قوچ اندازی در گروه های 2 و 4 نسبت به گروه 1 به طور معنی داری بیشتر بود. بیشترین نرخ بره زایی و تولید بره به ازای هر راس میش ناشی از هر سه دوره فحلی پس از قوچ انداری مربو ط به گروه 3 وکمترین آنها مربوط به گروه 1 بود. نرخ و قلوزایی ناشی از اولین فحلی پس از قوچ اندازی درگروه 3 نسبت به سایر گروه ها و در گروه های 2و4 نسبت به گروه 1 به طور معنی داری بیشتر بود. نرخ دوقلوزایی ناشی از مجموع دوفحلی اول پس از قوچ اندازی درگروه های 3و4 نسبت به گروه 1 به طور معنی اری بیشتر بود. نتیجه گیری : به طورکلی می توان گفت افزودن چربی به ویژه از منابع غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع (گیاهی) به جیره گشن افزایی برنرخ تخمکگذاری و بازده تولید مثل میشها اثر مثبت دارد.
    کلید واژگان
    بازده تولید مثل
    چربی
    گشن افزایی
    میش
    نرخ تخمک گذاری

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2006-07-23
    1385-05-01
    ناشر
    دانشگاه تهران
    دانشگاه تهران

    شاپا
    2008-2525
    2251-6190
    URI
    https://jvr.ut.ac.ir/article_16530.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/449126

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب