نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبهابادی, دکتر محمود نفیسیfa_IR
dc.contributor.authorمحمودزاده, دکتر همایونfa_IR
dc.contributor.authorسلطانی, دکتر مهدیfa_IR
dc.contributor.authorاحمدی, دکتر محمدرضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T01:01:45Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T01:01:46Z
dc.date.available1399-08-01T01:01:45Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T01:01:46Z
dc.date.issued2001-07-23en_US
dc.date.issued1380-05-01fa_IR
dc.identifier.citationبهابادی, دکتر محمود نفیسی, محمودزاده, دکتر همایون, سلطانی, دکتر مهدی, احمدی, دکتر محمدرضا. (1380). جایگزینی آرد ضایعات کشتارگاهی طیور به جای آرد ماهی در جیره غذایی مرحله پرواری ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور. مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research), 56(2)fa_IR
dc.identifier.issn2008-2525
dc.identifier.issn2251-6190
dc.identifier.urihttps://jvr.ut.ac.ir/article_16413.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/449080
dc.description.abstractبه منظور مطالعه ارزش غذایی آرد ضایعات کشتارگاهی طیور در رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان و جایگزینی آن با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلا، ماهیان پرورشی با میانگین وزن 22/0-20/92 گرم به مدت 90 روز با استفاده از جیره غذایی حاوی آرد ضایعات کشتارگاهی طیور تغذیه شدند . این ماده غذایی از سطح صفر تا 50 درصد آرد ماهی مصرفی درجیره غذایی قزل آلا در 3 تیمار غذایی مورد استفاده قرار گرفت . سطح انرژی در هر سه تیمار غذایی یکسان انتخاب شد ولی میزان پروتئین تیمارها ( حداقل و حداکثر ) 37/2 درصد و میزان چربی تیمارها ( حداقل و حداکثر ) 74/0 درصد با یکدیگر اختلاف داشت. هر تیمار شامل سه تکرار و غذای مصرفی روزانه بر اساس 2 درصد وزن توده زنده ( Biomass) هر حوضچه سه مرتبه در روز به مصرف ماهیان پرورشی رسید. توده زنده حوضچه ها هر 15 روز یکبار طی عملیات زیست سنجی محاسبه و شاخصهای رشد از قبیل افزایش وزن ، ضریب تبدیل غذایی ضریب کارآیی پروتئین ، ضریب رشد ویژه و ارزش تولیدات پروتئینی تعیین گردیدند. نتایج حاصله نشان داد که آرد ضایعات کشتارگاهی طیور می تواند بدون نیاز به غنی سازی با اسیدهای آمینه و بدون اینکه تأثیر زیان آوری بر رشد قزل آلا داشته باشد و به منظور کاهش هزینه های ناشی از مصرف آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلا تا سطح 50 درصد آرد ماهی مصرفی جایگزین شود.fa_IR
dc.format.extent1643
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانen_US
dc.relation.ispartofمجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Veterinary Researchen_US
dc.subjectآب لب شورfa_IR
dc.subjectآرد ضایعات کشتارگاهی طیورfa_IR
dc.subjectآرد ماهیfa_IR
dc.subjectقزل آلای رنگین کمانfa_IR
dc.titleجایگزینی آرد ضایعات کشتارگاهی طیور به جای آرد ماهی در جیره غذایی مرحله پرواری ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شورfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume56
dc.citation.issue2


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد