نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorپورجعفر, هادیfa_IR
dc.contributor.authorهمایونی‌راد, عزیزfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T00:52:43Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T00:52:44Z
dc.date.available1399-08-01T00:52:43Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T00:52:44Z
dc.date.issued2011-12-22en_US
dc.date.issued1390-10-01fa_IR
dc.identifier.citationپورجعفر, هادی, همایونی‌راد, عزیز. (1390). تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم بر میزان بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس )5(La در شرایط مشابه مایع معدی–روده‌ای. مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research), 66(4), 337-342.fa_IR
dc.identifier.issn2008-2525
dc.identifier.issn2251-6190
dc.identifier.urihttps://jvr.ut.ac.ir/article_23556.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/448589
dc.description.abstractیکی از شیوه‌های نوین در زمینه افزایش ماندگاری پروبیوتیک‌ها در داخل فرآورده‌های غذایی پروبیوتیکی و در حین گذر از جهاز گوارشی، به منظور انتقال ایمن آنها به روده بزرگ، ریزپوشانی (میکرواینکپسولاسیون) سلول‌های پروبیوتیکی می‌باشد. این مطالعه با هدف تعیین تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم بر میزان بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ‌)5(La در شرایط مشابه مایع معدی–روده ای انجام پذیرفت. بقاپذیری باکتری مورد نظر ‌در محلول نمک صفراوی 6/0 درصد و همچنین شرایط مشابه مایع معدی )55/1pH=‌ ‌(و به دنبال آن گرمخانه‌گذاری در شرایط مشابه مایع روده‌ای (25/8pH=‌( با و بدون نمک صفراوی 6/0 درصد مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه جهت انجام فرآیند ریزپوشانی باکتری از روش اکستروژن استفاده شد. داده‌ها با استفاده از آزمون t-test مستقل مورد آنالیز قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که میزان بقاء سلول‌های ریزپوشانی شده در شرایط اسیدی مشابه مایع معدی و همچنین شرایط مایع روده‌ای با و بدون نمک صفراوی 6/0 درصد بطور معنی‌داری بیشتر از سلول‌های آزاد است (05/0‌p<‌.)‌fa_IR
dc.format.extent849
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانen_US
dc.relation.ispartofمجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Veterinary Researchen_US
dc.subjectآلژینات کلسیمfa_IR
dc.subjectریزپوشانیfa_IR
dc.subjectلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسfa_IR
dc.subjectمایع معدی – رود‌ه‌ایfa_IR
dc.subjectنشاسته مقاومfa_IR
dc.titleتأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم بر میزان بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس )5(La در شرایط مشابه مایع معدی–روده‌ایfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز، گروه بهداشت مواد غذاییfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریزfa_IR
dc.citation.volume66
dc.citation.issue4
dc.citation.spage337
dc.citation.epage342


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد