• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)
    • دوره 72, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)
    • دوره 72, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تولید پروتئینهای نوترکیب فسفولیپاز D و پروتئین شوک حرارتی کورینه باکتریوم سودوتوبرکلوزیس

    (ندگان)پدیدآور
    برون, فاطمهصیفی آباد شاپوری, مسعود رضاقربانپور, مسعودغریبی, داریوشاسماعیل زاده, صالح
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.500 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    زمینه مطالعه: بیماری لنفادنیت پنیری ناشی از کورینه‌باکتریوم سودوتوبرکلوزیس یکی از مهم‌ترین بیماری‌های گوسفند و بز است که منجر به ضرر‌های اقتصادی دام‌پروران می‌شود. فسفولیپاز Dا(PLD) این باکتری یک اگزوتوکسین قوی است که به‌عنوان یک عامل حدت اصلی آن در نظر گرفته می‌شود و احتمالاًً در انتشار باکتری از محل عفونت به سایر قسمت‌های بدن میزبان مشارکت دارد. پروتئین‌های شوک حرارتی (HSPs) کاندیدا‌های خوبی برای تهیه واکسن‌ها هستند چون هم ایمنی هومورال و هم ایمنی سلولی را تحریک ‌می‌کنند. هدف: مطالعه حاضر باهدف تولید پروتئین‌های نوترکیب PLD و HSP60 کورینه‌باکتریوم سودوتوبرکلوزیس جهت فراهم شدن زمینه‌ی بررسی توان محافظت‌کنندگی و ساخت واکسن ضد این باکتری صورت گرفت. روش کار: ژن‌های PLD و HSP60، در پلاسمید pMAL-c2X کلون گردیدند و در اشرشیا‌کلی سویه DH5 ترانسفورمه شدند. بیان پروتئین‌ها با استفاده از روش SDS-PAGE بررسی‌شده و صحت ردیف نوکلئوتیدی محصولات کلون شده با تعیین توالی نوکلئوتیدی مورد تأیید قرار گرفتند. نتایج: نتایج نشان داد که اشرشیا‌کلی سویه DH5 ترانسفورمه شده به‌خوبی پروتئین‌های فوق را بیان می‌نماید. پروتئین‌های نوترکیب بیان‌شده تقریباً به‌طور کامل محلول بودند. نتیجه‌گیری نهایی: با توجه به امکان تولید پروتئین‌های نوترکیب فوق، در مطالعات بعدی می‌توان ایمنی‌زایی و محافظت‌کنندگی آن‌ها در برابر عفونت‌های ناشی از کورینه باکتریوم سودوتوبرکلوزیس را موردسنجش قرارداد.
    کلید واژگان
    کورینه باکتریوم سودوتوبرکلوزیس
    فسفولیپاز D
    پروتئین شوک حرارتی (HSP60)
    کلونینگ

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2017-03-21
    1396-01-01
    ناشر
    دانشگاه تهران
    دانشگاه تهران
    سازمان پدید آورنده
    گروه پاتوبیولوژی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز، ایران
    گروه پاتوبیولوژی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز، ایران
    گروه پاتوبیولوژی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز، ایران
    گروه پاتوبیولوژی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز، ایران
    گروه پاتوبیولوژی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز، ایران

    شاپا
    2008-2525
    2251-6190
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/jvr.2017.61367
    https://jvr.ut.ac.ir/article_61367.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/448233

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب