نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمحبی فانی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorنظیفی, سعیدfa_IR
dc.contributor.authorشکرفروش, سید شهرامfa_IR
dc.contributor.authorمقیمی, نداfa_IR
dc.contributor.authorنیکبخت, مجیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T00:40:37Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T00:40:38Z
dc.date.available1399-08-01T00:40:37Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T00:40:38Z
dc.date.issued2008-03-20en_US
dc.date.issued1387-01-01fa_IR
dc.identifier.citationمحبی فانی, مهدی, نظیفی, سعید, شکرفروش, سید شهرام, مقیمی, ندا, نیکبخت, مجید. (1387). تأثیر مصرف موننسین به صورت مخلوط با غذا بر سطح گلوکز، ‌آسپارتات آمینوترانسفراز و آرژیناز سرم در هفته‌های پیرامون زایمان گاو هلشتاین. مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research), 63(1), 1-5.fa_IR
dc.identifier.issn2008-2525
dc.identifier.issn2251-6190
dc.identifier.urihttps://jvr.ut.ac.ir/article_23909.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/448088
dc.description.abstractدر پژوهش حاضر، تحت شرایط مدیریتی معمول در گاوداری‌های ایران، اثر موننسین به صورت مخلوط با غذا بر سطح گلوکز خون و سطح ASTو آرژیناز(آنزیم‌های شاخص آسیب‌های کبدی) بررسی شده است. سیزده راCس گاو هولشتاین بالغ از سه هفته پیش از زایمان تا 45 روز پس از آن بر اساس تعداد زایش به دو گروه شاهد و آزمایش تقسیم شدند. جیره» گاوهای هر دو گروه مشابه بود. هر گاو درگروه آزمایش موننسین را به میزان 340 میلی‌گرم در روز در طی سه هفته» آخر آبستنی، 480 - 160 میلی‌گرم در روز در طی 14 روز نخست شیردهی و 350 میلی‌گرم در روز در طی روزهای 15 تا 35 بعد از زایمان همراه با غذای خود دریافت داشت. 20 روز و 10 روز پیش از تاریخ تقریبی زایمان، و در روزهای 4، 15، 25، 35 و 45 بعد از زایمان نمونه» خون گاوها برای اندازه‌گیری گلوکز، ASTو آرژیناز سرم تهیه شد. گلوکز سرم در گروه شاهد از روز 10 پیش از زایمان تا روز 15 پس از زایمان سیر نزولی معنی‌داری داشت(025/0=‌p.) در گروه آزمایش، گلوکز سرم تا روز 35 پس از زایمان سیر صعودی معنی‌داری نشان داد(049/0=‌p.) در روز 15 شیردهی تمایلی برای معنی‌دار شدن تفاوت مقدار گلوکز بین گروه شاهد و آزمایش دیده شد(07/0=‌p.) فعالیت AST ‌از 10 روز مانده به زایمان تا 25 روز بعد از زایمان در گروه شاهد بیشتر بود.fa_IR
dc.format.extent489
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانen_US
dc.relation.ispartofمجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Veterinary Researchen_US
dc.subjectآرژینازfa_IR
dc.subjectگاوfa_IR
dc.subjectگلوکزfa_IR
dc.subject‌موننسینfa_IR
dc.titleتأثیر مصرف موننسین به صورت مخلوط با غذا بر سطح گلوکز، ‌آسپارتات آمینوترانسفراز و آرژیناز سرم در هفته‌های پیرامون زایمان گاو هلشتاینfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentگروه بهداشت و تغذیه دام دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیرازfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم درمانگاهی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیرازfa_IR
dc.contributor.departmentگروه بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیرازfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیرازfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیرازfa_IR
dc.citation.volume63
dc.citation.issue1
dc.citation.spage1
dc.citation.epage5


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد