مرور دوره 71, شماره 1 بر اساس موضوع "اشرشیاکلیO157:H7"

  • اثر اسانس سیر بر رشد باکتری اشرشیاکلی H7:O157 و تولید شیگاتوکسین 

    طاهری, مهدی؛ میثاقی, علی؛ آخوندزاده بستی, افشین؛ مدرسی, محمد حسین؛ گندمی, حسن؛ خسروی, پریوش؛ طالبی, فاضله؛ حشمتی, علی (دانشگاه تهراندانشگاه تهران, 2016-03-20)
    زمینه مطالعه: با ارتقای سطح دانش وآگاهی نسبت به مضرات نگهدارنده‌های شیمیایی، تمایل به استفاده از نگهدارنده‌های طبیعی به خصوص اسانس‌ها در مواد غذایی افزایش یافته است. گیاه سیر (.Allium Sativum L) ...