• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Iranian Journal of Fisheries Sciences
    • Volume 13, Issue 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Iranian Journal of Fisheries Sciences
    • Volume 13, Issue 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Puffed corn-fish snack development by extrusion technology

    (ندگان)پدیدآور
    Shahmohammadi, H. R.Bakar, J.Russly, A. R.Noranizan, M. A.Mirhosseini, H.
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    A thermoplastically extruded snack was produced from different blends of corn grits and silver carp minced meat. Response Surface Methodology (RSM) was used to study the effect of fish meat content and to optimize the feed composition. Fourteen treatments from central composite design considering minced fish content (0-3 kg) and corn (7-10 kg) were used as the independent variables. The expansion ratio, protein content, fish odour, and overall acceptability were the dependent variables. Fish odour, linear distance and protein content of puffed corn-fish snack increased significantly with fish content while the expansion ratio significantly decreased (p
    کلید واژگان
    Minced fish
    Silver carp
    Expansion ratio protein content
    Extrusion
    response surface methodology

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2014-07-01
    1393-04-10
    ناشر
    Agricultural Research,Education and Extension Organization

    شاپا
    1562-2916
    2322-5696
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/ijfs.2018.114392
    https://jifro.areeo.ac.ir/article_114392.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/4473

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب