کشتار مرغ و مراحل آن در کشتارگاههای ایران
(ندگان)پدیدآور
ستوده ئیان, ملیکانوع مدرک
Textارتباطات علمی
زبان مدرک
فارسیچکیده
کشتارگاههای طیور کشور به منظور بازرسی گوشت جهت حصول اطمینان از سلامتی، قابلیت عرضه و مصرف گوشتهای تولیدی تأسیس شدهاند و دارای فعالیت میباشند. امروزه بازرسی گوشت به دلیل بیماریهای مشترک بین انسان و دام و همچنین عرضه گوشت با کیفیت مناسب از هر لحاظ برای مصرفکننده از اهمیت بالایی برخوردار است. این وظیفه بر عهده دامپزشکان، بازرسان فعال گوشت و کارشناسان علوم دامی میباشد. محل احداث یک کشتارگاه باید از جنبههای مختلف مورد بررسی قرار بگیرد، به عنوان مثال کشتارگاه باید در فاصله مناسبی از شهر و مناطق مسکونی باشد تا از بروز بیماریهای احتمالی جلوگیری شود. در ادامه مراحل کشتار و بازرسی طیور به همراه تجهیزات کشتارگاهی مرغ در یک کشتارگاه صنعتی توضیح داده میشود.
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2020-05-211399-03-01
ناشر
انجمن علمی دانشجویی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانAnimal Science Students Scientific Association Campus of Agriculture and Natural Resources at the University of Tehran




