• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • دوفصلنامه فن آوری زیستی در کشاورزی(علمی-پژوهشی)
    • دوره 3, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • دوفصلنامه فن آوری زیستی در کشاورزی(علمی-پژوهشی)
    • دوره 3, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مقایسه شترهای تک¬کوهانه و دوکوهانه ایران بر اساس ژن MYF5 مرتبط با صفات رشد

    (ندگان)پدیدآور
    هدایت ایوریق, نعمتمیرایی آشتیانی, سیدرضامرادی شهربابک, محمد
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    487.8کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    تردی گوشت یکی از صفات مهم در صنعت تولید گوشت و یکی از خصوصیات مهم از نظر مصرف­کننده می­باشد. ژن میوژنیک فاکتور 5 (MYF5) نقش کلیدی تنظیم­کنندگی در تشکیل و توسعه ماهیچه اسکلتی ایفا می­کند و به­عنوان یک ژن کاندیدا در صفات مرتبط با رشد و کیفیت گوشت به شمار می­رود. در این پژوهش از تعداد 40 نفر شتر  دوکوهانه و 140 نفر از سه جمعیت مختلف شتر تک­کوهانه به صورت تصادفی خونگیری به عمل آمد. برای تعیین تنوع ژنتیکی در اگزون 1 ژن MYF5 از روش PCR-SSCP استفاده شد و چهار الگوی متفاوت مشاهده گردید. توالی­یابی در موقعیت­های 99 و 367 جهش را نشان داد که به ترتیب تغییر نوکلئوتید A به G و G به A را موجب می­شود و باعث ایجاد چهار هاپلوتایپ که مرتبط با چهار الگوی متفاوت بودند، می­شود. همچنین فاصله ژنتیکی نشان داد که شترهای دوکوهانه نسبت به جمعیت­های دیگر شترهای تک­کوهانه دارای فاصله ژنتیکی بیشتری می­باشند.
    کلید واژگان
    شترهای تک¬کوهانه
    شترهای دوکوهانه
    فاصله ژنتیکی
    PCR-SSCP

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2012-11-21
    1391-09-01
    ناشر
    دانشگاه بوعلی سینا
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی دکتری گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج
    استاد گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج
    استاد گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج

    شاپا
    2476-6313
    2476-566X
    URI
    https://ab.basu.ac.ir/article_537.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/432145

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب