• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • اقتصاد کشاورزی و توسعه
    • دوره 26, شماره 104
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • اقتصاد کشاورزی و توسعه
    • دوره 26, شماره 104
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تعیین‏کننده‏های نظام‏های انگیزشی پذیرش سیستم HACCP مطالعه موردی: صنایع غذایی استان خراسان رضوی

    (ندگان)پدیدآور
    حمزه کلکناری, هانیقربانی, محمدشاهنوشی, ناصروریدی, مهدی
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    222.2کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    با توجه به اینکه مهم‌ترین اصل در روند تولید و فراوری محصول، سلامت آن است، یکی از کارآمدترین روش‌ها برای تضمین سلامت و کنترل ایمنی غذا، به کارگیری سیستم HACCP در بخش تغذیه و مراکز تهیه و توزیع غذاست. به همین دلیل، شناسایی عوامل انگیزشی مؤثر بر پذیرش این سیستم اهمیت خاصی دارد. لذا در این مقاله عوامل مؤثر بر نظام‌های انگیزشی بازاری، انگیزه‌های مقرراتی و مسئولیتی با استفاده از داده‏های 80 واحد تولیدی صنایع غذایی استان خراسان رضوی (شهرهای منتخب مشهد و چناران) در چارچوب الگوی سیستم معادلات به ظاهر نامرتبط بررسی شدند. نتایج نشان داد سن و تحصیلات مدیر، شاخص بازاریابی و کارایی بر شاخص انگیزه‌های بازاری تأثیر مثبت و معنی‌دار دارند. همچنین تحصیلات مدیر و شاخص بازاریابی دارای تأثیر مثبت و معنی‌دار بر شاخص انگیزه‌های مقرراتی اند. سن مدیر، شاخص بازاریابی و کارایی نیز بر  شاخص انگیزه مسئولیتی تأثیر مثبت و معنی‌دار دارند. با توجه به یافته‌ها، کاهش اندک مالیات بنگاه‏های دارای سیستم HACCP و برگزاری کلاس‌های ترویجی و آموزش رایگان کارکنان پیشنهاد شده است.
    کلید واژگان
    مشوق
    بازاریابی
    کارایی
    ایمنی مواد غذایی
    SURE

    شماره نشریه
    104
    تاریخ نشر
    2019-02-20
    1397-12-01
    ناشر
    موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی
    Agricultural Planning, Economics, and Rural Development Research Institute (APERDRI)
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی سابق کارشناسی ارشد،
    استاد گروه اقتصادکشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
    استاد گروه اقتصادکشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
    دانشیار گروه علوم وصنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد

    شاپا
    1022-4211
    2645-6443
    URI
    http://aead.agri-peri.ac.ir/article_85054.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/428277

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب