• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • اقتصاد کشاورزی و توسعه
    • دوره 26, شماره 101
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • اقتصاد کشاورزی و توسعه
    • دوره 26, شماره 101
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    شناسایی موانع توسعة کارآفرینی سبز در بخش کشاورزی شهرستان کرمانشاه

    (ندگان)پدیدآور
    رضایی, بیژننجف پور, هداکهریزی, دانیال
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    189.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    کارآفرینی سبز فرایند ایجاد دگرگونی در تجارت و زیرساخت‌هاست به گونه‌ای که بر پایة حفظ محیط ‌زیست و رعایت استانداردها، سرمایه‌گذاری پایدار و توسعة اقتصادی رونق بهتری می‌یابد. روش تحقیق حاضر توصیفی ـ پیمایشی و جامعة آماری آن شامل 380 نفر از کلیه کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی، سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی در شهرستان کرمانشاه و متخصصان کشاورزی در زمینة تولید محصولات ارگانیک بوده است. براساس جدول کرجسی – مورگان، تعداد 181 نفر از جامعة آماری برای انجام تحقیق انتخاب شدند. نتایج مربوط به تحلیل عاملی نشان‌ داد که در مجموع حدود 349/54 درصد واریانس موانع توسعة کارآفرینی سبز در کشاورزی شهرستان کرمانشاه را به ترتیب اهمیت چهار عاملِ موانع زیرساختی، موانع اقتصادی، موانع فنی ـ مدیریتی و موانع ترویجی ـ آموزشی تبیین می‌کنند. از دیدگاه کارشناسان، موانع زیرساختی مهم‌ترین مانع توسعة کارآفرینی سبز است، لذا با اصلاح و تعدیل مقررات و ساختار سازمانی و حرکت به سمت ساختارهای سازمانی با مشارکت کارشناسان و متخصصان کشاورزی می‌توان زمینة بروز رفتارهای کارآفرینی از سوی کشاورزان را فراهم کرد.   طبقه­بندی JEL: Q10، Q16، Q56
    کلید واژگان
    کارآفرینی سبز
    کسب و کار پایدار
    توسعة کشاورزی
    کرمانشاه

    شماره نشریه
    101
    تاریخ نشر
    2018-05-22
    1397-03-01
    ناشر
    موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی
    Agricultural Planning, Economics, and Rural Development Research Institute (APERDRI)
    سازمان پدید آورنده
    استادیار گروه مدیریت و کارآفرینی، دانشکدة علوم اجتماعی، دانشگاه رازی
    دانشجوی کارشناسی ارشد کارآفرینی، دانشکدة علوم اجتماعی، دانشگاه رازی
    دانشیار گروه اصلاح و نباتات، دانشکدة کشاورزی، دانشگاه رازی

    شاپا
    1022-4211
    2645-6443
    URI
    http://aead.agri-peri.ac.ir/article_65199.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/428248

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب