ارزیابی برخی پارمترهای موثر در طراحی نقاله نئوماتیکی افقی فاز رقیق شکر
(ندگان)پدیدآور
کهنسال مکوندی, پویارهنما, مجیدمعمار دستجردی, رسولشافعی نیا, علیرضانوع مدرک
Textکاربردی
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف از این مطالعه، ارزیابی برخی پارمترهای موثر بر طراحی دستگاه انتقال نئوماتیک فاز رقیق افقی برای شکر میباشد. بدین منظور، ابتدا برخی از خواص فیزیکی ذرات شکرکه مورد نیاز در طراحی دستگاه هستند، محاسبه و تعیین شد. افت فشار کل با جمع نمودن سهم دو بخش هوا و مواد با استفاده از معادلات تجربی بهدست آمد. افت فشار با تغییر سرعت هوای ورودی دمنده در 5 سطح، نرخ جریان جرمی ذرات شکر در 3 سطح و طول لولهی انتقال در 3 سطح، اندازهگیری گردید. آنالیز واریانس دادهها نشان داد که تاثیر فاکتورهای مورد نظر و اثر متقابل آنها بر افت فشار کل در سطح اطمینان 1 درصد معنیدار است. رابطهی بین افت فشار کل با سرعت هوای ورودی و دبی جرمی شکر به صورت معادلهی درجه دوم و با طول لوله به صورت خطی بود. جهت سنجش تغییرات در خواص کیفی فیزیکی شکر، پس از انتقال توسط دستگاه، اثرات فاکتورهای طول، دبی جرمی شکر و سرعت انتقال در سطوح ذکر شده بر دو خاصیت قطر میانگین ذرات و ضریب پراکندگی آنها بررسی گردید. آنالیز واریانس این دادهها نشان داد تاثیر فاکتورهای مورد نظر و اثر متقابل آنها بر ایجاد تغییر در خواص کیفی فیزیکی شکر در سطح اطمینان 1 درصد معنیدار است. با افزایش طول، دبی جرمی و سرعت، قطر میانگین ذرات کاهش و میزان پراکندگی در اندازهی آنها افزایش یافت. مقایسهی میانگین دادهها نشان داد که سرعت و طول به ترتیب بیشترین و کمترین تاثیر را بر ایجاد تغییر در خواص کیفی شکر دارند. افزایش طول لوله بدون تغییر سایر عوامل تاثیر زیادی بر شکستگی ذرات نخواهد داشت.
کلید واژگان
انتقال نئوماتیکخواص کیفی
افت فشار
فاز رقیق
شکر
تکنولوژی پس از برداشت
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2019-07-231398-05-01
ناشر
دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz
سازمان پدید آورنده
دانشاموخته کارشناسی ارشد مهندسی بیوسیستم دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستاناستادیارگروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
استادیارگروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
استادیار گروه اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
شاپا
2588-59442588-526X




