دوره 15, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
ارزیابی عملکرد هیدرولیکی ساختمانهای آبگیر و تنظیم سطح آب در شبکههای آبیاری زایندهرود و درودزن (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2014-05-22)کنترل ناصحیح و بیدقتی در تنظیم و توزیع جریان در شبکههای مدرن تاکنون موجب پایین آمدن راندمان توزیع و بهدنبال آن بروز مشکلاتی در بهرهبرداری اقتصادی از شبکههای آبیاری شده است. نظر به اهمیت موضوع ارزیابی سامانههای کنترل ...
 
- 
اثر پیش تیمار اسمز- اولتراسونیک و خشک کردن تکمیلی با مایکروویو بر خصوصیات کیفی گیلاس سیاه خشک شده (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2014-05-22)در این پژوهش، اثر خشک کردن اسمزی با کاربرد اولتراسوند و دوره تکمیلی خشک کردن با مایکروویو روی خصوصیات کیفی (آنتوسیانینهای پلیمری شده، آنتوسیانینهای وارد شده به محیط اسمزی و بافت) گیلاس سیاه خشک شده بررسی شد. برای خشک ...
 
- 
بررسی عملکرد آنتیاکسیدانی عصارههای استخراجی سبوس برنج در شرایط آون و مقایسه با BHT (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2014-05-22)گاما اوریزانول یکی از آنتیاکسیدانهای قوی است که مانع اکسیداسیون روغن میشود. این ماده در سبوس برنج وجود دارد. گاما اوریزانول سطح کلسترول خون را پایین آورده و منجر به کاهش احتمال خطر بیماری تصلب شرایین میشود. در این ...
 
- 
تأثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر ریزپوشانی ترکیبات رنگی عصارة زعفران با استفاده از خشککن انجمادی (موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2014-05-22)زعفران، یکی از مهمترین چاشنیهای مورد مصرف در صنایع غذایی است که برای بهبود رنگ، عطر و طعم بسیاری از فراوردهها بهکار میرود. معمولاً، بخش قابل توجهی از ترکیبات رنگی زعفران به لحاظ فرار بودن و حساس بودن به اکسایش، طی ...
 



