بررسی اثر گیاه آلوئه ورا (Aloe vera) بر تغییرات میزان ایمونوگلوبولین های IgM٬IgA وIgG٬ پروتئین کل و شمارش تفریقی گلبول های سفید ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
(ندگان)پدیدآور
عطایی مهر, بابکباقری, پروینامتیازجو, مژگانیوسفی سیاهکلرودی, سیامکنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این پژوهش اثر گیاه آلوئه ورا (Aloe vera) بر تغییرات میزان ایمونوگلوبولین های IgM٬IgA وIgG ٬ پروتئین کل و شمارش تفریقی گلبول های سفید ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با میانگین وزن ۲ ± ۵۰ گرم به مدت 30 روز مورد بررسی قرار گرفت. پس از 2 هفته سازگاری مقادیر ۱ /۰، ۵ /۰ و ۱ درصد پودر آلوئه ورا به غذای ماهیان افزوده و به عنوان شاهد از جیره ی غذایی فاقد آلوئه ورا استفاده گردید. نتایج نشان داد که در تیمار 1 و 3 از ساعت 24 و در تیمار 2 از ساعت 240 تا انتهای دوره (ساعت 720) اختلاف معنی دار بین مقدار ایمونوگلوبولین M نسبت به گروه شاهد مشاهده شد (۰۵/۰
کلید واژگان
آلوئه وراایمونوگلوبولین
پروتئین کل
گلبول سفید
قزل آلای رنگین کمان
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2014-05-221393-03-01
ناشر
انجمن زیست شناسی ایرانIranian Biology Society
سازمان پدید آورنده
تهران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، گروه شیلاتتهران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، گروه شیلات
تهران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، گروه بیولوژی دریا
ورامین، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا٬ گروه زیست شناسی
شاپا
2383-26142383-2622




