نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحسن زاده سیدی, آرشfa_IR
dc.contributor.authorجانمحمدی, حسینfa_IR
dc.contributor.authorمیرقلنج, سید علیfa_IR
dc.contributor.authorعلیایی, مجیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:25:47Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:25:47Z
dc.date.available1399-07-09T12:25:47Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:25:47Z
dc.date.issued2019-05-22en_US
dc.date.issued1398-03-01fa_IR
dc.date.submitted2019-08-25en_US
dc.date.submitted1398-06-03fa_IR
dc.identifier.citationحسن زاده سیدی, آرش, جانمحمدی, حسین, میرقلنج, سید علی, علیایی, مجید. (1398). واکنش جوجه‌های گوشتی سویه راس 308 به سطوح مختلف والین قابل هضم در دوره رشد. پژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی), 29(1), 35-47.fa_IR
dc.identifier.issn2008-5125
dc.identifier.issn2676-5705
dc.identifier.urihttps://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_9191.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/421865
dc.description.abstract<strong>زمینه مطالعاتی</strong>: تغذیه سطوح مورد نیاز اسید‌آمینه والین نقش موثری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی دارد.<strong> هدف</strong>: این آزمایش به منظور تعیین احتیاجات اسید آمینه والین قابل هضم و اثرات آن بر صفات عملکردی جوجه خروس‌های گوشتی سویه راس 308 انجام گرفت. <strong>روش کار:</strong> تعیین احتیاجات اسید آمینه والین براساس شاخص‌های عملکردی جوجه‌ خروس‌های گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با450 قطعه جوجه یک روزه سویه راس 308 از سن 8 تا 21 روزگی در 6 تیمار و 5 تکرار (15 پرنده در هر تکرار) انجام گردید. جیره غذایی پایه حاوی ذرت و کنجاله سویا برای مقادیر کافی تمام مواد مغذی به جز اسید‌ آمینه والین تنظیم گردید. سطوح افزایشی اسید آمینه والین به جیره غذایی پایه جهت ایجاد 6 سطح اسید آمینه والین قابل هضم، در دامنه 74/0 تا 99/0 درصد تامین گردید. افزایش وزن بدن، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی، راندمان غذایی و میزان مصرف اسید آمینه والین قابل هضم طی دوره آزمایشی اندازه گیری شد. <strong>نتایج:</strong> مدل خطوط شکسته غیرخطی برای برآورد احتیاجات والین قابل هضم جوجه‌های گوشتی سویه راس 308 به خوبی روی داده‌های افزایش وزن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی برازش داده شد و میزان والین قابل هضم مورد نیاز برای این سه صفت به ترتیب 85/0، 95/0 و 84/0 درصد جیره غذایی برآورد گردید. میانگین مقادیر شاخص‌های افزایش وزن بدن، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی، راندمان غذایی و میزان مصرف اسید آمینه والین قابل هضم به طور معنی‌داری تحت تاثیر اسید آمینه والین قرار گرفت (01/0>p). بطوریکه کمترین مقادیر ضریب تبدیل غذایی و بالاترین راندمان غذایی مربوط به سطح 89/0 درصد اسید آمینه والین بود. <strong>نتیجه گیری نهایی</strong>: با توجه به نتایج، میزان احتیاجات اسیدآمینه والین برای حداکثر عملکرد جوجه‌های گوشتی بین 84/0 تا 95/0 متغییر می‌باشد و اختلاف چشمگیری بین احتیاجات والین برآورد شده سویه راس 308در دوره رشد با سایر منابع مشاهده شد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های علوم دامی (دانش کشاورزی)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Animal Science Researchesen_US
dc.subjectاسید آمینه والینfa_IR
dc.subjectمدل خط شکسته غیرخطیfa_IR
dc.subjectجوجه خروس گوشتیfa_IR
dc.subjectسویه راس 308fa_IR
dc.titleواکنش جوجه‌های گوشتی سویه راس 308 به سطوح مختلف والین قابل هضم در دوره رشدfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه تبریزfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue1
dc.citation.spage35
dc.citation.epage47


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد