• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Pistachio and Health Journal
    • Volume 1, Issue 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Pistachio and Health Journal
    • Volume 1, Issue 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    The Effects of Pistachio Oil on Oxidative Stability of Sunflower Oil under Accelerated Oxidation Conditions

    (ندگان)پدیدآور
    Ebrahimnejad, HadiDoostmohammadi, Somayeh
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    192.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Original Article
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    کلید واژگان
    accelerated oxidation
    Pistachio oil
    sunflower oil

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2018-09-01
    1397-06-10
    ناشر
    Rafsanjan University of Medical Sciences
    سازمان پدید آورنده
    Department of Food Hygiene and Public Health, Faculty of Veterinary Medicine, Shahid bahonar University of Kerman, Kerman, Iran.
    Department of Agriculture, Payame Noor University, PO BOX 19395-3697, Tehran, Iran.

    شاپا
    2588-5529
    URI
    https://dx.doi.org/10.22123/phj.2018.145298.1013
    http://phj.rums.ac.ir/article_82289.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/42178

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب