مرور دوره 25, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 11 از 11
- 
ارزیابی تغییرات برخی از فراسنجههای خونی موثر بر دوره آنستروس بعد از زایمان در گاوهای شیری هلشتاین (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-11-22)
 
- 
مطالعه امکان تنظیم جیره غذایی عاری از پودر ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-11-22)
 
- 
مقایسه دفع مشتقات پورینی و سنتز پروتئین میکروبی در گوسالههای نر نژاد سیستانی و هلشتاین (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-11-22)
 
- 
استفاده از گیاه خارمریم در جیره بزها و اثر آن بر هضم مواد فیبری و پروتئینی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-11-22)
 
- 
بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیرۀ غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-11-22)
 
- 
تاثیر سیاستهای حمایتی دولت بر تغییرات بهرهوری عواملتولید گوشت قرمز در ایران (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-11-22)
 
- 
اثر پورمورفامین بر بلوغ تخمک و بیان ژنهای هیستون داستیلاز در تکامل جنینهای پارتنوژنز گوسفند (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-11-22)
 
- 
بررسی 24 روز تغذیه ال-آرژنین بر عملکرد، کیفیت گوشت و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-11-22)
 
- 
تعدیلات غیرخطی قیمتها در بازار گوشت گوسفند در استان آذربایجان شرقی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-11-22)
 
- 
بررسی ارتباط امتیاز وضعیت بدنی (BCS) در زمان زایمان با اندازه های سونوگرافی، بیومتری و صفات تولیدی گوسفندان افشاری (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-11-22)
 
- 
متاآنالیز اثر روغن های گیاهی غنی از 18:2n-6 روی قابلیت هضم، تولید و ترکیب شیر در گاوهای شیرده (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-11-22)
 



