مرور دوره 25, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 12 از 12
-
اثر افزودن سطوح مختلف دانههای خارمریم و خرفه به جیرة غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخممرغ در مرغهای تخمگذار
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
اثر منابع مختلف نشاسته در جیرههای دارای دانه پنبه کامل بر الگوی اسیدهای چرب پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
اثرعصاره اتانولی گیاه مرزنجوش بر فراسنجههای کیفی و غلظت مالوندیآلدهید اسپرم منجمد یخگشایی شده گاو هلشتاین
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
ارزیابی ماهیت و روند تغییر تکنولوژی در صنعت گاوداری ایران
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
بررسی اثرات شوکهای قیمتی نهادهها بر قیمت گوشت مرغ: رویکرد غیرخطی مارکوف-سویچینگ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
بررسی تغییرات فصلی بار میکروبی و سلولهای سوماتیک شیر در گاوداریهای استان همدان
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
تاثیر سطوح مختلف عصاره الکلی مرزه سهندی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخگشایی شده گاو هلشتاین
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
تأثیر عوامل مادری بر افزایش وزن روزانه و ضریب کلیبر گوسفند نژاد قزل در سیستم پرورش روستایی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
تعیین ترکیباتمغذی، فراسنجههای تجزیهپذیری (مادهخشک، مادهآلی و پروتئین) و پروتئین قابل متابولیسم تفاله انگور و لیموترش به روش درون کیسهای
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
متاآنالیز اثر روغنهای گیاهی غنی از 18:2n-6 روی ترکیب اسیدهای چرب شیر در گاوهای شیرده
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
وضعیت بروز فحلی و غلظت هورمون های استروژن و پروژسترون سرم خون میش های عربی همزمان شده با سیدر در خارج از فصل تولیدمثل
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)
-
کاربرد تابع نمائی ویلمینک در تحلیل ژنتیکی صفات شیر اوج شیردهی و زمان اوج شیردهی گاوهای هلشتاین خراسان رضوی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-05-22)



