مرور دوره 24, شماره 4 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 12 از 12
-
اثر برخی اسانسهای گیاهی بر تجزیه پذیری مواد خوراکی، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد گوسالههای پرواری هلشتاین
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
برآورد روندهای ژنتیکی، فنوتیپی و محیطی صفات رشد در گوسفند مهربان
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
تأثیر چهار شدت متفاوت تنش صوتی در دوره آغازین و اثر آن بر عملکرد و بعضی از فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
تعیین انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری گلوتن گندم به روش نشانگر و جمع آوری کل فضولات با استفاده از سطوح مختلف جایگزینی آن در جیر ه عملی در جوجه های گوشتی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت وساز حقیقی خوراک دوره پایانی جوجههای گوشتی تولید شده در تعدادی از کارخانجات خوراک دام
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
تعیین ترکیبات شیمیایی و برخی عناصر معدنی علف چند گونه ماشک (Vicia L.) در استان اردبیل
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
تعیین ترکیبات شیمیایی و خصوصیات فیزیکی چین دوم یونجه استان آذربایجان غربی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
تعیین نیاز لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده بوقلمونهای نر گوشتی در دوره آغازین
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
شناسایی و اولویتبندی راهکارهای تقویت تعاونیهای دامداری با استفاده از تکنیک دلفی (مطالعه موردی استان همدان)
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
مقایسه ارزش غذایی و عملکرد کیفی 17 اکوتیپ یونجه در تغذیه نشخوارکنندگان
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
مقایسه رشد جبرانی برههای آمیخته افشاری × برولا مرینو با دو روش معمولی و دیر از شیرگیری.
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)
-
نقش حفاظتی سیلیمارین بر قابلیت حیات، قابلیت تحرک و تمامیت آکروزوم اسپرم قوچ تیمار شده با کادمیوم کلراید
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2015-02-20)



