نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعابدی, ستارهfa_IR
dc.contributor.authorحسینی واشان, سیدجوادfa_IR
dc.contributor.authorفرهنگ فر, سید همایونfa_IR
dc.contributor.authorغیاثی, سید احسانfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:20:26Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:20:26Z
dc.date.available1399-07-09T12:20:26Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:20:26Z
dc.date.issued2019-11-22en_US
dc.date.issued1398-09-01fa_IR
dc.date.submitted1970-01-01en_US
dc.date.submitted1348-10-11fa_IR
dc.identifier.citationعابدی, ستاره, حسینی واشان, سیدجواد, فرهنگ فر, سید همایون, غیاثی, سید احسان. (1398). اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های‌ گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا. تحقیقات تولیدات دامی, 8(3), 13-24. doi: 10.22124/ar.2019.10941.1336fa_IR
dc.identifier.issn2252-0872
dc.identifier.issn2538-6107
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22124/ar.2019.10941.1336
dc.identifier.urihttps://ar.guilan.ac.ir/article_3517.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/420104
dc.description.abstractهدف از این تحقیق، بررسی اثر عصاره پوست انار بر عملکرد، خصوصیات لاشه، شاخص­های خونی، ریخت­شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه روغن کلزا بود. در این آزمایش از تعداد 120 قطعه جوجه خروس یک­روزه سویه راس در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تیمار و چهار تکرار استفاده شد. جیره­های آزمایشی شامل سطوح صفر، 300 و 600 میلی‌گرم در کیلوگرم عصاره پوست انار بود. تمامی جیره­ها در دوره آغازین دارای چهار درصد روغن کلزا و در دوره رشد و پایانی دارای شش درصد روغن کلزا بودند. تحلیل داده­ها نشان داد عصاره پوست انار بر صفات عملکردی شامل مصرف خوراک، وزن بدن و ضریب تبدیل خوراک اثر نداشت. سطح 600 میلی­گرم عصاره پوست انار در مقایسه با گروه شاهد سبب افزایش وزن نسبی بورس فابرسیوس (22/0 در برابر 11/0 درصد) و کاهش وزن نسبی چربی بطنی (92/0 در برابر 93/1 درصد)، کلسترول (95/147 در برابر mg/dL 78/155) و LDL (45/44 در برابر  mg/dL36/53) پلاسمای خون شد (05/0>P). سطح 600 میلی­گرم عصاره پوست انار در مقایسه با گروه شاهد، فعالیت آنزیم­های لاکتات دهیدروژناز (1111 در برابر  u/L2182) و آسپارتات آمینوترانسفراز (210 در مقابل  u/L 239( خون را کاهش داد (05/0>P). کیفیت گوشت در دوره نگهداری (85/0 در برابر  ng/g99/0)، ارتفاع پرز (1245 در برابر 1027 میکرومتر) و نسبت عمق کریپت به ارتفاع پرز (74/6 در برابر 05/5) ناحیه ژژنوم جوجه­های گوشتی تغذیه شده با سطح 600 میلی­گرم عصاره پوست انار در مقایسه با شاهد افزایش نشان داد (05/0>P). بنابراین افزودن عصاره پوست انار در سطح 600 میلی­گرم در کیلوگرم بدون تاثیر بر عملکرد سبب بهبود ماندگاری گوشت، ریخت­شناسی ژژنوم و کاهش لیپیدهای خون جوجه­های تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا می­شود.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه گیلانfa_IR
dc.publisherUniversity of Guilanen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات تولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Production Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22124/ar.2019.10941.1336
dc.subjectارتفاع پرزfa_IR
dc.subjectعصاره پوست انارfa_IR
dc.subjectکلسترولfa_IR
dc.subjectژژنومfa_IR
dc.subjectمالون دی آلدئیدfa_IR
dc.subjectتغذیه طیورfa_IR
dc.titleاثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های‌ گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزاfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته پرورش و مدیریت تولید طیور، گروه علوم دامی، دانشگاه بیرجندfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم دامی دانشگاه بیرجندfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد گروه علوم دامی دانشگاه بیرجندfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی دانشگاه بیرجندfa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue3
dc.citation.spage13
dc.citation.epage24
nlai.contributor.orcid0000-0002-9835-7037
nlai.contributor.orcid0000-0003-3017-0820


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد