مرور دوره 8, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارشپذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-11-22)هدف از انجام پژوهش حاضر تعیین ارزش غذایی بوته کامل خیار و سپس بررسی اثر سطوح مختلف آن در جیره بر فراسنجههای تولید گاز و تخمیر شکمبه با استفاده از شیرابه شکمبه گاو در شرایط برونتنی بود. برای این منظور، ابتدا ترکیب شیمیایی ...
-
پویش ژنومی کروموزوم ۵ بلدرچین ژاپنی جهت شناسایی QTLهای صفات رشد
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-11-22)هدف از این مطالعه، پویش بخشی از ژنوم (کروموزوم ۵) بلدرچین ژاپنی به منظور تشخیص QTLهای مؤثر بر صفات رشد بلدرچین، بر اساس طرح دی آلل کراس جزئی چهار نسلی در پژوهشکده دامهای خاص دانشگاه زابل بود. بدین منظور چهار سویه Wild(A)، ...
-
اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-11-22)هدف از این تحقیق، بررسی اثر عصاره پوست انار بر عملکرد، خصوصیات لاشه، شاخصهای خونی، ریختشناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه روغن کلزا بود. در این آزمایش از تعداد 120 قطعه جوجه خروس یکروزه ...
-
اثر مکمل غنی از نوکلئوتید بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-11-22)این تحقیق به منظور بررسی اثر سطوح مختلف مکمل غنی از نوکلئوتید بر عملکرد رشد و پاسخهای ایمنی در جوجههای گوشتی انجام شد. تعداد 300 قطعه جوجه گوشتی نر یکروزه سویه راس 308 در یک طرح کاملاً تصادفی با پنج گروه آزمایشی، پنج ...
-
تجزیه و تحلیل مولکولی و بیوانفورماتیکی ناحیه تنظیمی بالادستی ژن های لپتین و SIGLEC5 در ارتباط با صفات تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-11-22)هدف از پژوهش حاضر تجزیه و تحلیل مولکولی و بیوانفورماتیکی ناحیه تنظیمی بالادستی ژنهای لپتین و SIGLEC5 در ارتباط با صفات تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین استان مازندران بود. بدین منظور تعداد 300 نمونه خون به طور تصادفی ...
-
اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2019-11-22)هدف از این آزمایش بررسی آثار افزودن ترکیبی از اسانسهای گیاهی اسید رسینولئیک، کاردانول و کاردول به سیلاژ یونجه پلاسیده شده همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیهپذیری ماده خشک، ماده آلی و پروتئین خام به روش کیسههای ...



