• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Nanoanalysis
    • Volume 4, Issue 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Nanoanalysis
    • Volume 4, Issue 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Stabilisation of Wet Protein Foams Using Starch Nano-Particles

    (ندگان)پدیدآور
    Sadeghpour, SaeedAbedini, Saghar
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    609.3کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    Protein isolate is used in the food industry in order to process and stabilise food foams. Thereforethere has been a great deal of interest and research in order to understand the effect of processingparameters on the functional properties of the isolate. The major purpose of this research is to studythe foamability of the different proteins - starch nano-particle system. The results from experimentsrevealed that the foam properties can vary significantly for certain protein solutions; however, theinterfacial properties seem to be constant and the most important results from the experiments areA) in starches samples, adding protein had no significant effect on viscosity, consequently, there wasno drainage limitation B) for starches sample surface tension is not limiting factor C) At same starchconcentration Egg White protein (EWP) foams had a much higher drainage half-life time comparedwith pea protein (PPI) foams. The affected properties on foam stability, such as viscosity, surfacetension and pH were compared to discover the best solution for foam stability.
    کلید واژگان
    Surface Tension
    EWP
    PPI
    Nano-Particle
    Overrun

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2017-12-01
    1396-09-10
    ناشر
    Tehran Medical Sciences, Islamic Azad University, Tehran, Iran
    سازمان پدید آورنده
    Chemical Engineering Department, Islamic Azad University, Robat Karim Branch
    Chemical Engineering Department, Amirkabir University of Technology, Tehran, Iran.

    شاپا
    2383-0344
    URI
    https://dx.doi.org/10.22034/jna.2017.539939
    http://jnanoanalysis.iautmu.ac.ir/article_539939.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/42010

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب