نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعلی‌میرزایی, پروینfa_IR
dc.contributor.authorچاجی, مرتضیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T12:20:23Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T12:20:23Z
dc.date.available1399-07-09T12:20:23Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T12:20:23Z
dc.date.issued2019-05-22en_US
dc.date.issued1398-03-01fa_IR
dc.date.submitted1970-01-01en_US
dc.date.submitted1348-10-11fa_IR
dc.identifier.citationعلی‌میرزایی, پروین, چاجی, مرتضی. (1398). اثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به بره‌های پرواری بر فعالیت قارچ‌ها و باکتری‌های شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر. تحقیقات تولیدات دامی, 8(1), 29-39. doi: 10.22124/ar.2019.11463.1347fa_IR
dc.identifier.issn2252-0872
dc.identifier.issn2538-6107
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22124/ar.2019.11463.1347
dc.identifier.urihttps://ar.guilan.ac.ir/article_3419.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/420087
dc.description.abstractپژوهش حاضر با هدف بررسی اثر استفاده از گیاه کاکوتی در جیره‌ بره­های پرواری بر فعالیت باکتری‌ها و قارچ‌های شکمبه در هضم برون‌تنی سرشاخه نیشکر انجام شد. سه جیره‌ آزمایشی حاوی سطوح صفر، 2/0 یا 4/0 درصد کاکوتی به مدت ۳۰ روز به ۱۵ راس بره پرواری ۷ ماهه با میانگین وزن ۴۰ کیلوگرم تغذیه شدند. در پایان آزمایش، از بره‌ها به روش لوله معدی مایع شکمبه گرفته شد. سپس جمعیت باکتری‌ها و قارچ‌ها از مایع شکمبه جداسازی و بعد از خالص‌سازی، تاثیر آنها بر هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر در محیط کشت اختصاصی باکتریایی یا قارچی بررسی شد. نتایج نشان داد پتانسیل تولید گاز سرشاخه نیشکر به وسیله قارچ­های شکمبه در تیمارهای حاوی مایع شکمبه‌ گوسفندان تغذیه شده با کاکوتی بیشتر از شاهد بود (05/0Pfa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه گیلانfa_IR
dc.publisherUniversity of Guilanen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات تولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Production Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22124/ar.2019.11463.1347
dc.subjectتولید گازfa_IR
dc.subjectجدایه باکتریاییfa_IR
dc.subjectجدایه قارچیfa_IR
dc.subjectقابلیت هضم برون‌تنیfa_IR
dc.subjectتغذیه نشخوارکنندگانfa_IR
dc.titleاثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به بره‌های پرواری بر فعالیت قارچ‌ها و باکتری‌های شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکرfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش‌آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستانfa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue1
dc.citation.spage29
dc.citation.epage39
nlai.contributor.orcid0000-0002-9336-4094


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد