| dc.contributor.author | علیمیرزایی, پروین | fa_IR | 
| dc.contributor.author | چاجی, مرتضی | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T12:20:23Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T12:20:23Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T12:20:23Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T12:20:23Z |  | 
| dc.date.issued | 2019-05-22 | en_US | 
| dc.date.issued | 1398-03-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 1970-01-01 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1348-10-11 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | علیمیرزایی, پروین, چاجی, مرتضی. (1398). اثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به برههای پرواری بر فعالیت قارچها و باکتریهای شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر. تحقیقات تولیدات دامی, 8(1), 29-39. doi: 10.22124/ar.2019.11463.1347 | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2252-0872 |  | 
| dc.identifier.issn | 2538-6107 |  | 
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22124/ar.2019.11463.1347 |  | 
| dc.identifier.uri | https://ar.guilan.ac.ir/article_3419.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/420087 |  | 
| dc.description.abstract | پژوهش حاضر با هدف بررسی اثر استفاده از گیاه کاکوتی در جیره برههای پرواری بر فعالیت باکتریها و قارچهای شکمبه در هضم برونتنی سرشاخه نیشکر انجام شد. سه جیره آزمایشی حاوی سطوح صفر، 2/0 یا 4/0 درصد کاکوتی به مدت ۳۰ روز به ۱۵ راس بره پرواری ۷ ماهه با میانگین وزن ۴۰ کیلوگرم تغذیه شدند. در پایان آزمایش، از برهها به روش لوله معدی مایع شکمبه گرفته شد. سپس جمعیت باکتریها و قارچها از مایع شکمبه جداسازی و بعد از خالصسازی، تاثیر آنها بر هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر در محیط کشت اختصاصی باکتریایی یا قارچی بررسی شد. نتایج نشان داد پتانسیل تولید گاز سرشاخه نیشکر به وسیله قارچهای شکمبه در تیمارهای حاوی مایع شکمبه گوسفندان تغذیه شده با کاکوتی بیشتر از شاهد بود (05/0P | fa_IR | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه گیلان | fa_IR | 
| dc.publisher | University of Guilan | en_US | 
| dc.relation.ispartof | تحقیقات تولیدات دامی | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Animal Production Research | en_US | 
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22124/ar.2019.11463.1347 |  | 
| dc.subject | تولید گاز | fa_IR | 
| dc.subject | جدایه باکتریایی | fa_IR | 
| dc.subject | جدایه قارچی | fa_IR | 
| dc.subject | قابلیت هضم برونتنی | fa_IR | 
| dc.subject | تغذیه نشخوارکنندگان | fa_IR | 
| dc.title | اثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به برههای پرواری بر فعالیت قارچها و باکتریهای شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشآموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 8 |  | 
| dc.citation.issue | 1 |  | 
| dc.citation.spage | 29 |  | 
| dc.citation.epage | 39 |  | 
| nlai.contributor.orcid | 0000-0002-9336-4094 |  |