غنی سازی ناپلیوس آرتمیا ارومیانا به منظور افزایش کمی و کیفی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در بهبود بازسازی ذخایر
(ندگان)پدیدآور
حافظیه, محمودنوع مدرک
Textمقاله ترویجی
زبان مدرک
فارسیچکیده
ماهیان خاویاری با ارزش ترین گونه ماهیان موجود در جهان می باشند که نه تنها بدلیل تولید خاویار بلکه از منظر تنوع زیستی بسیار مورد توجه می باشند، به منظور بهبود روند تولید کمی و کیفی لارو در مراکز تکثیر ماهیان خاویاری و بررسی امکان رها سازی مستقیم آنها در آب دریا طی فرآیند بازسازی ذخایر، ناپلیوس آرتمیا به عنوان غذای زنده با امولسیون تجاری ICES30/4 و روغن تخمدان ماهی خاویاری به همراه ویتامین ث با درصد های مختلف 10، 20 و 30 درصد طی دو مرحله زمانی 12 ساعت و 24 ساعت غنی و طی 20 روز به لارو تاسماهی ایرانی خورانده شدند. نتایج نشان داد که امولسیو ن تجاری، با 20 درصد ویتامین ث طی 24 ساعت بهترین نتیجه را از جهت کمی و کیفی بر بهبود لارو تاسماهی ایرانی با وزن تر حدود 700 میلی گرم داشته، مقاومت به تنش شوری 12 گرم در لیتر طی 120 ساعت مواجهه را نشان داد.
کلید واژگان
تاسماهی ایرانیغنی سازی
غذای زنده
آرتمیا ارومیانا
کمی و کیفی
شماره نشریه
96تاریخ نشر
2017-12-221396-10-01




