مرور دوره 1, پائیز 96 بر اساس موضوع "عمرماندگاری"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-
(پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور(بندر انزلی), 2017-09-23)هدف از اجرای این تحقیق تعین بهترین نسبت تلفیق برگرماهی کیلکا و کپورنقره ای از نظر قابلیت پذیرش محصول و ارزیابی کیفی و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی بر اساس شاخصهای فساد میکروبی در شرایط نگهداری در سردخانه ...



