• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علوم تکثیر و ابزی پروری
    • دوره 3, شماره 8
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علوم تکثیر و ابزی پروری
    • دوره 3, شماره 8
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی عناصر ضروری روی، فسفر، پتاسیم و کلسیم در اندام های عضله، کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مراحل مختلف رشد

    (ندگان)پدیدآور
    طیب زاده, میثاقولایت زاده, محمد
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    332.2کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این تحقیق در سال 1390 به منظور تعیین و مقایسه میزان عناصر ضروری روی، فسفر، پتاسیم و کلسیم در تخم ماهی، عضله بچه ماهی انگشت قد، ماهی بازاری، مولدین نر و ماده قزل­آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی استان لرستان انجام شد. 75 نمونه تخم ماهی،  بچه ماهی (انگشت قد)، ماهی بازاری، مولدین نر و ماده قزل آلای رنگین کمان تهیه شدند. بالاترین و پایین­ترین میزان روی به ترتیب در کبد بچه ماهی (15/1±90/26 میلی­گرم در کیلوگرم) و عضله مولدین نر (45/0±16/6 میلی­گرم در کیلوگرم) مشاهده گردید. بالاترین و پایین ترین میزان فسفر به ترتیب در کبد بچه ماهی (86/125±42/3966 میلی گرم در کیلوگرم) و آبشش مولدین ماده (76/144±2400 میلی­گرم در کیلوگرم) بود. بالاترین و پایین­ترین میزان پتاسیم به ترتیب در عضله ماهی بازاری (28/132±5000 میلی­گرم در کیلوگرم) و عضله بچه ماهی (83/76±64/3712 میلی­گرم در کیلوگرم) به دست آمد. بالاترین و پایین­ترین میزان کلسیم به ترتیب در کبد مولدین نر (55/30±85/464 میلی­گرم در کیلوگرم) و عضله ماهی بازاری (27/15±39/193 میلی­گرم در کیلوگرم) به دست آمد. عنصر روی در کبد و آبشش بچه ماهی و عضله ماهی بازاری نسبت به سایر مراحل رشد بالاتر بود. عنصر فسفر در عضله، کبد و آبشش بچه ماهی نسبت به سایر مراحل رشد بالاتر به دست آمد. غلظت پتاسیم در عضله، کبد و آبشش ماهی بازاری نسبت به سایر مراحل رشد بالاتر محاسبه گردید. میزان کلسیم در عضله، کبد و آبشش مولدین نر نسبت به سایر مراحل رشد بالاتر بود.
    کلید واژگان
    ماهی
    قزل آلای رنگین کمان (Oncarhynchus mykiss)
    عناصر ضروری
    تغذیه
    عضله

    شماره نشریه
    8
    تاریخ نشر
    2016-05-21
    1395-03-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل
    Islamic Azad University, Bablol Branch
    سازمان پدید آورنده
    واحد اهواز
    واحد اهواز

    شاپا
    2476-5449
    2645-5722
    URI
    http://basj.baboliau.ac.ir/article_529887.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/414940

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب