مقایسه اثر غذای زنده و کنسانتره اسکرتینگ بر شاخصهای تغذیه، رشد، بقا و ترکیبات لاشه بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) در آکواریوم
(ندگان)پدیدآور
حسینی, آتناکاظمی, رضوان الهپوردهقانی, محمدنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر جیرههای مختلف غذایی اسکرتینگ و غذای زنده (گاماروس و شیرونومیده)، بر برخی فاکتورهای رشد و تغذیه بچه ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus) هر یک با سه تکرار و هر تکرار با 10 عدد بچه ماهی با میانگین وزن اولیه (21/0± 23/8) به مدت 60 روز در آکواریومهای 160 لیتری، در بخش فیزیولوژی و بیوشیمی انستیتو تحقیقات بینالمللی ماهیان خاویاری دکتر دادمان انجام شد. در طول مدت هشت هفته آزمایش، ماهیان به میزان 2 درصد وزن بدن و روزانه در یک نوبت (12 ظهر) تغذیه شدند در انتهای دوره پرورش از نظر آماری، در تمامی پارامترها اختلاف معنیدار مشاهده شد (05/0 P
شماره نشریه
0تاریخ نشر
2013-11-221392-09-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابلIslamic Azad University, Bablol Branch
سازمان پدید آورنده
لاهیجانرشت
رشت
شاپا
2476-54492645-5722




