مرور دوره 4, شماره 12 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 4 از 4
-
بررسی امکان جایگزینی آرد دانه کنجد به جای بخشی از آرد ماهی در تغذیه ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابلIslamic Azad University, Bablol Branch, 2017-05-22)ماهی قزل آلای رنگین کمان ((Oncorhynchus mykiss، عمدهترین ماهی سردآبی پرورشی ایران است و جیره هایی که باعث بهبود کیفیت ماهی و همچنین رشد بیشتر آن گردند، بسیار حائز اهمیت می باشند. در این تحقیق360 عدد ماهی قزل آلای ...
-
بررسی برخی ویژگیهای رشد ماهی کاراس (Carassius gibellio (Bloch, 1782) در آببندانهای تکثیر و پرورش ماهیان استخوانی سیجوال-جنوب شرق دریای خزر
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابلIslamic Azad University, Bablol Branch, 2017-05-22)در این مطالعه به منظور بررسی پارامترهای رشد ماهی کاراس (C. gibellio)، 198 نمونه در آببندانهای تکثیر و پرورش ماهیان استخوانی سیجوال-بندرترکمن با استفاده از تور پره از اردیبهشت تا شهریور 95 صید گردید. نسبت جنسی ...
-
بررسی تأثیر تراکم ذخیره سازی بر فاکتورهای ایمنی و میزان استرس وارده بر ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابلIslamic Azad University, Bablol Branch, 2017-05-22)این تحقیق به منظور بررسی تأثیر تراکم ذخیرهسازی بر فاکتورهای ایمنی و میزان استرس زایی در ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) انجام شد. برای این منظور بچه ماهیان با میانگین وزنی اولیه4/0± 25/7 گرم در 3 تراکم ...
-
بررسی تغییرات اسیدهای چرب ترکیب لاشه ماهی کپور نقرهای Hypophthalmichthys molitrix)) طی مراحل نمو جنینی و لاروی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابلIslamic Azad University, Bablol Branch, 2017-05-22)در سالهای اخیر تکثیر و پرورش ماهیان و همینچنین ماهیان بومی در جهان مورد توجه خاصی قرار گرفته است ماهی کپور نقره ای با نام علمی Hypophthalmichthys molitrix یکی از گونه های مهم بومی پرورشی بوده و در حوضه رودخانه ...



