مقایسهی برخی خصوصیات مورفومتریک لاشه در سویههای جوجهگوشتی راس و کاب
(ندگان)پدیدآور
پدیدآور نامشخصنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
دو سویه ی راس و کاب از جمله جوجه های گوشتی به شمار می روند که ضریب تبدیل مطلوب، آنها را به عنوان یکی از مناسب ترین مرغان گوشتی تبدیل کرده است. در این آزمایش به منظور بررسی خصوصیات مورفومتریک نمونه گیری از 134 جوجه ی گوشتی در استان خراسان جنوبی جهت مقایسه ی آماری 13 پارامتر لاشه (وزن زنده، وزن لاشه بدون پر، وزن سینه، وزن ران، پشت+گردن، بال، کبد، قلب، بورسفابرسیوس، طحال، پانکراس، پیش معده+سنگدان، چربی محوطه بطنی) انجام شد و تحلیل آماری داده ها نشان داد، خصوصیت (وزن زنده، وزن لاشهی بدون پر، وزن سینه، وزن ران، پشت+گردن، بال، بورس، طحال، پانکراس، پیشمعده+سنگدان و چربی محوطه ی بطنی) در دو سویه ی راس و کاب با یک دیگر تفاوت معنی دار آماری دارند (P
کلید واژگان
خصوصیات مورفومتریکجوجه ی گوشتی
سویههای راس و کاب
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2019-10-231398-08-01
ناشر
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستانشاپا
2645-534X2645-5358




