| dc.contributor.author | سریری, ریحانه | fa_IR |
| dc.contributor.author | غفوری, حسین | fa_IR |
| dc.contributor.author | نقوی, محمد رضا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T11:52:33Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T11:52:33Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T11:52:33Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T11:52:33Z | |
| dc.date.issued | 2015-08-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1394-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2012-08-14 | en_US |
| dc.date.submitted | 1391-05-24 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | سریری, ریحانه, غفوری, حسین, نقوی, محمد رضا. (1394). شرایط استخراج روی توان آنتی اکسیدانی و ترکیب بیوشیمیایی آرتیمیزیا آفسنطین. مجله پژوهشهای سلولی و مولکولی
(مجله زیست شناسی ایران), 28(2), 250-256. doi: 28209 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2383-2738 | |
| dc.identifier.issn | 2383-2746 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/28209 | |
| dc.identifier.uri | http://cell.ijbio.ir/article_677.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/410832 | |
| dc.description.abstract | اثرات دما و نوع حلال بر روی استخراج ترکیبات بیوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی Artemisia absinthium مطالعه شدند. تغییر مقدار ترکیبات بیوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره¬ها در شرایط¬ استخراجی متفاوت شامل دما (60-30 درجه سانتیگراد)، حلال (متانول اتانول و استونیتریل) و غلظت¬ حلال (100-25 %) مطالعه شد. مقادیر کل فنل¬ (mg GAE/100 g DW 1033-612) و توتال فلاونوئید (mg CE/100 g DW 392) در نمونه¬ها اندازه گیری شد. ظرفیت شکار رادیکال های آزاد با استفاده از روش های مختلف، DPPH (2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl) (79-51%)، FRAP (ferric reducing antioxidant power) (µM TE /100g DW287-151) و ABTS (2,2-azinobis 3-ethyl-benzothiazoline-6-sulfonic acid) (39-17 mM TE/g FM) اندازه گیری گردید. بر اساس نتایج بدست آمده، متانول به عنوان حلال مناسب استخراج انتخاب شد. عصارهای بدست آمده در شرایط متانول 75 درصد و دمای 45 درجه بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی را نشان دادند، در حالی که عصارهای بدست آمده با استفاده از متانول 75 درصد و دمای 60 درجه بالاترین سطح فنل را داشتند. آنالیز نمونه¬ها برای ترکیب آرتمیزینین با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) انجام شد اما برخلاف برخی مطالعات، این ترکیب در نمونه¬ها شناسایی نشد . نتایج HPLC وجود بیشترین مقدار ترکیب anabsinthin (58/16 میکروگرم در گرم گیاه) را در متانول 75% و کمترین مقدار ( 45/9 میکروگرم در گرم گیاه ) را درمتانول 25% نشان داد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 325 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | انجمن زیست شناسی ایران | fa_IR |
| dc.publisher | Iranina Biology Society | en_US |
| dc.relation.ispartof | مجله پژوهشهای سلولی و مولکولی
(مجله زیست شناسی ایران) | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Cellular and Molecular Research
(Iranian Journal of Biology) | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/28209 | |
| dc.subject | Artemisia absinthium | fa_IR |
| dc.subject | ظرفیت آنتی اکسیدانی | fa_IR |
| dc.subject | anabsinthin | fa_IR |
| dc.subject | آرتمیزینین | fa_IR |
| dc.title | شرایط استخراج روی توان آنتی اکسیدانی و ترکیب بیوشیمیایی آرتیمیزیا آفسنطین | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | عضو هیات علمی/دانشگاه گیلان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه گیلان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 28 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 250 | |
| dc.citation.epage | 256 | |