نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسریری, ریحانهfa_IR
dc.contributor.authorغفوری, حسینfa_IR
dc.contributor.authorنقوی, محمد رضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T11:52:33Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T11:52:33Z
dc.date.available1399-07-09T11:52:33Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T11:52:33Z
dc.date.issued2015-08-23en_US
dc.date.issued1394-06-01fa_IR
dc.date.submitted2012-08-14en_US
dc.date.submitted1391-05-24fa_IR
dc.identifier.citationسریری, ریحانه, غفوری, حسین, نقوی, محمد رضا. (1394). شرایط استخراج روی توان آنتی اکسیدانی و ترکیب بیوشیمیایی آرتیمیزیا آفسنطین. مجله پژوهش‌های سلولی و مولکولی (مجله زیست شناسی ایران), 28(2), 250-256. doi: 28209fa_IR
dc.identifier.issn2383-2738
dc.identifier.issn2383-2746
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/28209
dc.identifier.urihttp://cell.ijbio.ir/article_677.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/410832
dc.description.abstractاثرات دما و نوع حلال بر روی استخراج ترکیبات بیوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی Artemisia absinthium مطالعه شدند. تغییر مقدار ترکیبات بیوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره¬ها در شرایط¬ استخراجی متفاوت شامل دما (60-30 درجه سانتیگراد)، حلال (متانول اتانول و استونیتریل) و غلظت¬ حلال (100-25 %) مطالعه شد. مقادیر کل فنل¬ (mg GAE/100 g DW 1033-612) و توتال فلاونوئید (mg CE/100 g DW 392) در نمونه¬ها اندازه گیری شد. ظرفیت شکار رادیکال های آزاد با استفاده از روش های مختلف، DPPH (2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl) (79-51%)، FRAP (ferric reducing antioxidant power) (µM TE /100g DW287-151) و ABTS (2,2-azinobis 3-ethyl-benzothiazoline-6-sulfonic acid) (39-17 mM TE/g FM) اندازه گیری گردید. بر اساس نتایج بدست آمده، متانول به عنوان حلال مناسب استخراج انتخاب شد. عصارهای بدست آمده در شرایط متانول 75 درصد و دمای 45 درجه بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی را نشان دادند، در حالی که عصارهای بدست آمده با استفاده از متانول 75 درصد و دمای 60 درجه بالاترین سطح فنل را داشتند. آنالیز نمونه¬ها برای ترکیب آرتمیزینین با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) انجام شد اما برخلاف برخی مطالعات، این ترکیب در نمونه¬ها شناسایی نشد . نتایج HPLC وجود بیشترین مقدار ترکیب anabsinthin (58/16 میکروگرم در گرم گیاه) را در متانول 75% و کمترین مقدار ( 45/9 میکروگرم در گرم گیاه ) را درمتانول 25% نشان داد.fa_IR
dc.format.extent325
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن زیست شناسی ایرانfa_IR
dc.publisherIranina Biology Societyen_US
dc.relation.ispartofمجله پژوهش‌های سلولی و مولکولی (مجله زیست شناسی ایران)fa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Cellular and Molecular Research (Iranian Journal of Biology)en_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/28209
dc.subjectArtemisia absinthiumfa_IR
dc.subjectظرفیت آنتی اکسیدانیfa_IR
dc.subjectanabsinthinfa_IR
dc.subjectآرتمیزینینfa_IR
dc.titleشرایط استخراج روی توان آنتی اکسیدانی و ترکیب بیوشیمیایی آرتیمیزیا آفسنطینfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمی/دانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تهرانfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue2
dc.citation.spage250
dc.citation.epage256


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد