• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیمى کاربردى
    • دوره 10, شماره 37
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیمى کاربردى
    • دوره 10, شماره 37
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مقایسه روشهای استخراج آنتی اکسیدانت ها از پوست پسته با تجزیه چندگانه

    (ندگان)پدیدآور
    تبارکی, رضاغدیری, فرزانه
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    667.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در سال­های اخیر، کاربرد آنتی اکسیدانت­های طبیعی استخراج شده از محصولات جانبی کشاورزی و صنعتی به دلیل در دسترس بودن، فعالیت آنتی اکسیدانتی بالا و پایدار و عدم سمیت گسترش یافته است. این عصاره­ ها را می توان به عنوان جایگزین آنتی اکسیدانت های سنتزی در محصولات غذایی به عنوان پایدار کننده­های رنگ و اکسایش استفاده کرد. در این مطالعه، طراحی آزمایش و روش سطح پاسخ برای بهینه کردن متغیرهای تجربی نظیر وزن نمونه، توان و زمان تابش برای استخراج آنتی اکسیدانت ها از پوست سبز پسته به روش استخراج کمک شده با امواج مایکروویو به کار رفت. اثر وزن نمونه متغیر موثری بر محتوی کل فنلی، توان آنتی اکسیدانت برای کاهش یون فریک، مهار فعالیت رادیکال 1،1، دی فنیل-2-پیکریل هیدرازیل و بازده مهم شناخته شد. در این آزمایش شرایط بهینه به صورت آب به عنوان حلال، اندازه ذرات 25/0 میلی متر، توان امواج مایکروویو 300 وات ، وزن نمونه 1/0 گرم و زمان تابش 150 ثانیه تعیین شدند. در انتها، مقایسه روش استخراج کمک شده با امواج مایکروویو با روش استخراج کمک شده با امواج اولتراسونیک و روش معمولی استخراج ، برتری روش  استخراج کمک شده با امواج مایکروویو  را از لحاظ زمان و مصرف انرژی نشان داد.
    کلید واژگان
    استخراج
    پوست سبز پسته
    محتوی فنلی کل
    توان آنتی اکسیدانت برای کاهش یون فریک
    مایکروویو

    شماره نشریه
    37
    تاریخ نشر
    2016-02-20
    1394-12-01
    ناشر
    دانشگاه سمنان
    سازمان پدید آورنده
    دانشکده علوم پایه، دانشگاه ایلام، ایلام، ایران
    دانشکده علوم پایه، دانشگاه ایلام، ایلام، ایران

    شاپا
    1735-9457
    URI
    https://dx.doi.org/10.22075/chem.2017.717
    https://chemistry.semnan.ac.ir/article_717.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/410456

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب