• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Iranian Journal of Fisheries Sciences
    • Volume 7, Issue 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Iranian Journal of Fisheries Sciences
    • Volume 7, Issue 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Some effects of experimental acidification on phenoloxidase, trypsin and lysozyme activities in freshwater crayfish (Pontastacus leptodactylus)

    (ندگان)پدیدآور
    Soltani, M.Khazraeenia, S.Sepehri, H.
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    2.594 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    Levels of phenoloxidase (Po), trypsin and lysozyme activities were determined following 48 hours exposing freshwater crayfish (Pontastacus leptodactylus) weighing 59.8±3.4g to different low pH values of 6.5, 5.5, 4 and 2.5 at 20-23˚C. Significant decrease were found (p
    کلید واژگان
    CRAYFISH
    Pontastacus leptodactylus
    Phenoloxidase
    Trypsin
    lysozyme
    serum calcium and magnesium

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2008-01-01
    1386-10-11
    ناشر
    Agricultural Research,Education and Extension Organization

    شاپا
    1562-2916
    2322-5696
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/ijfs.2018.114771
    https://jifro.areeo.ac.ir/article_114771.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/4080

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب