نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنریمانی, حامدfa_IR
dc.contributor.authorسید شریفی, رئوفfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T11:34:24Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T11:34:24Z
dc.date.available1399-07-09T11:34:24Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T11:34:24Z
dc.date.issued2019-05-22en_US
dc.date.issued1398-03-01fa_IR
dc.date.submitted2018-09-04en_US
dc.date.submitted1397-06-13fa_IR
dc.identifier.citationنریمانی, حامد, سید شریفی, رئوف. (1398). تاثیرآبیاری تکمیلی و نانو اکسید آهن بر انتقال ماده خشک، عملکرد و برخی صفات بیوشیمیایی گندم تحت شرایط دیم. تحقیقات غلات, 9(1), 1-16. doi: 10.22124/c.2019.11225.1423fa_IR
dc.identifier.issn2252-0163
dc.identifier.issn2538-6115
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22124/c.2019.11225.1423
dc.identifier.urihttps://cr.guilan.ac.ir/article_3735.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/404791
dc.description.abstractبه­منظور بررسی تاثیر آبیاری تکمیلی و نانواکسید آهن بر انتقال ماده خشک، عملکرد و برخی صفات بیوشیمیایی گندم تحت شرایط دیم، آزمایشی به­صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اردبیل در سال 1395 اجرا شد. فاکتورهای مورد بررسی، آبیاری در سه سطح (شامل شاهد بدون آبیاری یا کشت دیم و آبیاری تکمیلی در مراحل آبستنی و سنبله­دهی) و نانواکسید آهن در چهار سطح (شامل شاهد بدون کاربرد و محلول­پاشی 3/0، 6/0 و 9/0 گرم در لیتر نانواکسید آهن بود. نتایج نشان داد که محلول­پاشی 9/0 گرم در لیتر نانواکسید آهن و آبیاری تکمیلی در مرحله آبستنی موجب افزایش فتوسنتز جاری و کاهش سهم فرآیند بازگسیل (انتقال مجدد) از کل بوته و ساقه در عملکرد دانه شد. همچنین، محلول­پاشی 9/0 گرم در لیتر نانواکسید آهن و آبیاری تکمیلی در مرحله آبستنی، محتوای پراکسید هیدروژن، مالون­دی­آلدهید و هدایت الکتریکی برگ پرچم را کاهش داد، ولی عملکرد دانه در حدود 43/38 درصد نسبت به بدون محلول­پاشی تحت شرایط دیم افزایش یافت.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه گیلانfa_IR
dc.publisherUniversity of Guilanen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات غلاتfa_IR
dc.relation.ispartofCereal Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22124/c.2019.11225.1423
dc.subjectآنتوسیانینfa_IR
dc.subjectپراکسیدهیدروژنfa_IR
dc.subjectعناصر ریزمغذیfa_IR
dc.subjectمالون‌دی‌آلدهیدfa_IR
dc.subjectمحدودیت آبیfa_IR
dc.titleتاثیرآبیاری تکمیلی و نانو اکسید آهن بر انتقال ماده خشک، عملکرد و برخی صفات بیوشیمیایی گندم تحت شرایط دیمfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد، گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایرانfa_IR
dc.citation.volume9
dc.citation.issue1
dc.citation.spage1
dc.citation.epage16


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد