نقش رسانهها در پیشگیری از بیماریها
(ندگان)پدیدآور
رمضانخانی, علیقنبری, شهلانوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
کنترل کمتر از 10 عامل که سلامت افراد را به خطر میاندازد (مانند تغدیه نامناسب، فقدان تمرینات بدنی، مصرف دخانیات، سوء مصرف مواد مخدر و الکل) میتواند از 70 ـ 40درصد مرگهای زودرس، یک سوم ناتواناییهای حاد و دو سوم ناتواناییهای مزمن پیشگیری کند. آگاهی از این عوامل و ترغیب مردم به تغییر رفتارهای پرخطر، عنصر اصلی و عامل مهمی در ارتقای سلامت افراد و بهبود وضعیت سلامتی جامعه است.استفاده از رسانههای جمعی را میتوان مهمترین جزء از راهبردهای ارتقای سلامت با هدف تغییر رفتارهای پرخطر، برشمرد. از آنجا که رسانههای جمعی مهمترین منبع اطلاعات بهداشتی برای جامعه هستند، ضروری است نهادهای بهداشتی و درمانی جامعه، اطلاعات بهداشتی منتقل شده از طریق رسانهها و اثرات آنها را کنترل کنند و با استفاده از فرصتها و رفع موانع، کیفیت و کمیت اطلاعات بهداشتی را بهبود بخشند.
کلید واژگان
رسانهارتقای سلامت
آموزش
رفتارهای پرخطر
پیشگیری
شماره نشریه
50تاریخ نشر
2007-08-231386-06-01
ناشر
سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایرانResearch and Polling Center of I.R.I.B
سازمان پدید آورنده
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشیار دانشکده بهداشت.کارشناس ارشد مامایی.
شاپا
2538-29772538-2985