• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی- پژوهشی زیست شناسی جانوری تجربی
    • دوره 4, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی- پژوهشی زیست شناسی جانوری تجربی
    • دوره 4, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    سطوح مختلف اسانس گشنیز در جیره جوجه‌های گوشتی: اثرات بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی خون

    (ندگان)پدیدآور
    غضنفری*, شکوفهمحمدی, زاهد
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    566.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    چکیده استفاده از اسانس­های گیاهی به جای آنتی بیوتیک در تغذیه طیور، منجر به بهبود عملکرد طیور می شود. هدف از تحقیق حاضر، بررسی سطوح مختلف اسانس گشنیز بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی در جوجه­های گوشتی بود. از 200 قطعه جوجه­ی یک روزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار و 4 تکرار به مدت 42 روز استفاده شد. گروه­های آزمایشی شامل شاهد (بدون افزودنی غذایی)، آنتی­بیوتیک فلاووفسفولیپول (جیره پایه +600 میلی­گرم بر کیلوگرم)، سطوح مختلف اسانس گشنیز (100، 200 و 300 میلی­گرم بر کیلوگرم) + جیره پایه بودند. افزایش وزن بدن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل خوراک به صورت هفتگی اندازه­گیری شد. نتایج در کل دوره پرورشی نشان داد که تیمار آنتی­بیوتیک بیشترین مصرف خوراک را نسبت به تیمارهای سطوح 100 و 200 میلی­گرم بر کیلوگرم اسانس گشنیز داشت (01/0P
    کلید واژگان
    اسانس گشنیز
    عملکرد رشد
    پاسخ ایمنی
    خصوصیات لاشه
    جوجه گوشتی

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2016-01-21
    1394-11-01
    ناشر
    دانشگاه پیام نور
    Payame Noor University
    سازمان پدید آورنده
    گروه دام و طیور، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران
    دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و طیور، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران

    شاپا
    2322-2387
    2538-4856
    URI
    http://eab.journals.pnu.ac.ir/article_2268.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/391480

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب