• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی- پژوهشی زیست شناسی جانوری تجربی
    • دوره 3, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی- پژوهشی زیست شناسی جانوری تجربی
    • دوره 3, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    برآورد میزان بازماندگی ناپلیوس آرتمیا ارومیانای (Artemia urimiana) غنی شده با اسیدهای چرب HUFA تحت دما و شوری‎های مختلف

    (ندگان)پدیدآور
    امامی, فرمان
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    376.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    با توجه به اینکه مهمترین استفاده آرتمیا به ویژه ناپلیوس آن در پرورش لارو ماهی و میگو می‎باشد. برای تغذیه و صید بهتر ناپلیوس توسط لارو ماهی و میگو متحرک وشناور بودن آن مهم است. بنابراین در تحقیق حاضر اثرات دماها و شوری‎های مختلف به ترتیب 4 دما (°C20، °C24، °C28، °C32) و 4 شوری (ppt20، ppt26، ppt32، ppt38) بر روی میزان بازماندگی ناپلیوس آرتمیا ارومیانای غنی شده باامولسیون اسیدهای چرب غیراشباع زنجیر بلند (HUFA) مورد بررسی قرار گرفت. بعداز تهیه سیست آرتمیا ارومیانا، خالص‎سازی، دکپسوله کردن و تخم‎گشایی، لاروهای (ناپلیوس‎های) حاصله تحت دماها و شوری‎های ذکر شده در بالا قرار داده شدند و طی دو دوره غنی‎سازی یعنی اولین زمان غنی‎سازی (t0-t12) و دومین زمان غنی‎سازی (t12-t24)، ناپلیوس‎ها با امولسیون اسیدهای چرب ICES 30/4/C غنی‎سازی گردیدند. پس از t24 نتایج درصد بازماندگی ناپلیوس‎های حاصله با ا ستفاده از برنامه آماری SPSS و آنالیز واریانس فاکتوریل آماری و تی‎تست یا T-student انجام شد و ترسیم نمودارها در فضای نرم‎افزاری Excell انجام گردید. نتایج نشان داد که حداکثر درصد بازماندگی ناپلیوس‎های آرتمیا ارومیانا در محدوده دمایی °C20 الی °C28 و شوری‎های 20ppt, 26ppt, 32ppt, 38ppt حدود 96% می‎باشد. دلیل کاهش بازماندگی در دمای °C32 و شوری‎های مربوط می‎تواند به علت افزایش کاتابولیسم مواد وازدیاد مواد دفعی در محیط باشد.
    کلید واژگان
    آرتمیا
    بازماندگی
    دما
    شوری
    اسید چرب HUFA

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2014-11-22
    1393-09-01
    ناشر
    دانشگاه پیام نور
    Payame Noor University
    سازمان پدید آورنده
    کارشناسی ارشد، گروه زیست شناسی، دانشگاه مراغه

    شاپا
    2322-2387
    2538-4856
    URI
    http://eab.journals.pnu.ac.ir/article_1483.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/391440

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب