• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فیزیولوژی محیطی گیاهی
    • دوره 7, شماره 27
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فیزیولوژی محیطی گیاهی
    • دوره 7, شماره 27
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تاثیر عصارهی کودهای دامی و تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی (Salvia officinalis) و رشد اولیهی مریم گلی

    (ندگان)پدیدآور
    سوره, شیرزاددلیری مقدم, رضاآروئی, حسین
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    به منظور بررسی تأثیر عصاره کود دامی (گاوی و گوسفندی) و تنش شوری ناشی از کلرید سدیم ، بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیهی مریم گلی آزمایشی در پاییز سال 1388 ، در آزمایشگاه تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار اجر ا شد . تیمارها شامل اثر چهار سطح 10 و 15 درصد) و دو سطح شوری (صفر و ،5 ، عصارهی دو نوع کود دامی شامل کود گاوی و گوسفندی ( 0 1/6 میلی موس بر سانتیمتر) بر درصد و سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه و بیوماس بود . نتایج نشان از تأثیر معنی دار عصارهی کود دامی بر سرعت و درصد جوانه زنی، طول ریش هچه و ساقه چه و همچنین 73 درصد)، / وزن خشک گیاهچه داشت. تیمار 15 درصد کود گاوی بدون شوری بالاترین درصد جوانه زنی ( 15 2 بذر در روز) و بالاترین مقدار وزن خشک گیاهچه ( 94 گرم در بوته ) را / بالاترین سرعت جوانهزنی ( 45 داشت. نتایج نشان داد که کود گاوی، تاثیر مثبتی بر تعدیل اثر شوری و همچنین افزایش جوان ه زنی و رشد گیاهچه های مریم گلی داشت.
    کلید واژگان
    جوانه زنی
    شوری
    عصاره ی کود دامی
    کود گاوی
    کود گوسفندی
    مریم گلی

    شماره نشریه
    27
    تاریخ نشر
    2012-12-21
    1391-10-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
    سازمان پدید آورنده
    کارشناس ارشد علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
    کارشناس ارشد علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
    استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران

    شاپا
    7671-2423
    URI
    http://ecophysiologi.gorganiau.ac.ir/article_557111.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/388580

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب