مرور دوره 1, شماره 2 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
اثر چین بر عملکرد تولید، ترکیب شیمیایی و گوارشپذیری آزمایشگاهی برگ و ساقه یونجه همدانی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)این آزمایش جهت بررسی عملکرد تولید، ترکیب شیمیایی، مواد معدنی و فراسنجههای تخمیر شکمبهای برگ و ساقه یونجه همدانی در سه چین متفاوت (برداشت شده در اوایل گلدهی) در شرایط آزمایشگاهی انجام شد. ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید ...
-
استفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری: رفتار مصرف خوراک و سلامت شکمبه
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)این آزمایش به منظور تعیین رفتارهای مصرف خوراک به هنگام جایگزینی دانه جو با پسماند رستوران در جیره بره های پرواری انجام شد. در این آزمایش 36 راس بره نر وماده هیبرید از 3 گروه ژنتیکی بصورت تصادفی در سه گروه قرار گرفته و بصورت ...
-
برآورد اجزاء (کو)واریانس و فراسنجههای ژنتیکی صفات رشد در بره های لریبختیاری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)هدف از انجام این مطالعه برآورد اجزاء (کو)واریانس و فراسنجههای ژنتیکی و محیطی صفات وزن بدن در سنین مختلف، در گوسفندان لری¬بختیاری، با استفاده از روش آماری بیزی بود. برای انجام این پژوهش از اطلاعات شجره و اوزان تولد، یکماهگی، ...
-
بررسی اثر متقابل بین ژنوتیپ و سطح تولید در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)در این تحقیق، رکوردهای تولید شیر و درصد چربی شیر گاوهای هلشتاین ایران جهت بررسی اثر متقابل بین ژنوتیپ و سطح تولید با استفاده از مدل رگرسیون تصادفی چند صفتی، مورد استفاده قرار گرفت. رکوردهای شکم اول مربوط به گاوهای زایش ...
-
بررسی سطوح مختلف جی بایند (نوعی بنتونیت سدیم فعال شده) بر فعالیت باکتریایی و پروتوزوآیی شکمبه گوسفندان عربی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با 12 رٲس گوسفند عربی که با جیرههای حاوی 2 و 4 درصد جیبایند در سطح نگهداری تغذیه شدند. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه (شاهد)جیره پایه با 2 درصد جی بایند و جیره پایه با 4 درصد جی بایند ...
-
تأثیر اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای تیمار شده با اسید هیدروکلریدریک روی موثر بودن فیزیکی، مصرف، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2013-06-22)این مطالعه به منظور بررسی اثرات اندازه ذرات یونجه و تیمار کنجاله کانولا با اسید هیدروکلریک (با خلوص 38 درصد و در سطح 5 درصد) روی مؤثر بودن فیزیکی، مصرف خوراک، قابلیت هضم ظاهری در کل لوله گوارشی مواد مغذی جیره و رفتار جویدن ...



