دوره 9, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ارزیابی تحمل به خشکی در اکوتیپهای یونجه همدانی با استفاده از شاخصهای تحمل و حساسیت به خشکی
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2016-10-22)مقدمه خشکی یکی از مهمترین و رایجترین تنشهای محیطی است که تولیدات کشاورزی را با محدودیت روبهرو ساخته است. تحقیقات متعددی در زمینه خشکی انجام گرفته است. اصلاح گیاهان برای تحمل به خشکی به دلیل ...
-
تأثیر مصرف آسکوربات و جیبرلین بر مکانیسمهای غیرآنزیمی گیاه دارویی مرزه (.Satureja hortensis L) در شرایط تنش شوری
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2016-10-22)مقدمه مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) یکی از گونه های معطر خانواده نعناعیان است. تا کنون 30 گونه با نام مرزه شناخته شده اند که مرزه تابستانه و زمستانه متداولترین گونه های زراعی میباشند. گونه های ...
-
بررسی تحمل به شوری در ژنوتیپ های سورگم دانه ای (Sorghum bicolor L. Moench) در مرحله گیاهچه ای و ارتباط آن با نشانگرهای ریزماهواره
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2016-10-22)مقدمه تنش شوری پس از خشکی، دومین عامل محدودکننده عملکرد گیاهان زراعی در دنیا است. سورگم در مرحله رویشی و مراحل اولیه زایشی، نسبت به شوری بسیار حساس بوده درحالیکه در دوره گلدهی و مرحله پر شدن دانه ...
-
اثر رقابت درون و برون گونه ای بر برخی صفات مرفولوژیکی و رشدی گندم (Triticum aestivum L.) و چاودار (Secale cereale L.) تحت شرایط تنش خشکی
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2016-10-22)مقدمه گندم ازنظر تولید و سطح زیر کشت مهمترین محصول کشاورزی ایران است و مشکل علف هرز در آن شاید یکی از مهمترین مسائل زراعی در نقاط گندم خیز جهان باشد (Kafi et al., 2005). چاودار گیاهی یکساله با ساقه های ...



